Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Couwervestraat 29

GOES
Icon
102 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Ruime stadwoning voor een zeer schappelijke prijs! Op een fijne plek, op één minuut loopafstand van het sfeervolle stadscentrum van Goes, ligt deze jaren ’30 hoekwoning met veel potentie!

Deze potentie is terug te vinden in de oude elementen van de woning zoals in de voorgevel de overstekken, de karakteristieke voordeur en de koekoek. Eenmaal binnen volgen de oude paneeldeuren en de balken in het zicht.

De woning beschikt over een diepe woonkamer, met aangesloten de keuken op de begane grond. De eerste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. Hierboven volgt op de tweede verdieping een vierde slaapkamer. Voldoende ruimte om dit tot een sfeervolle eengezinswoning te maken!

Via de entree aan de Couwervestraat volgt de lange hal met het toilet en de meterkast. Voorin is er een deur naar de woonkamer, deze wordt echter momenteel niet gebruikt. De hal komt uit in de keuken.

De keuken is verlengd door het samenvoegen van de bijkeuken. Hierdoor ontstaat er hier eventueel een ruimte voor de eethoek. Deze past echter ook nog achterin de woonkamer. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken. Achter de keuken volgt er nog een berging welke is te bereiken via de gezellige, groene achtertuin.

De woonkamer ligt aan de linkerzijde van de woning over de volledige lengte. Aan de voorzijde heeft het een gezellige zithoek en aan de achterkant de eethoek. Door het lichtinval van beide kanten doet de ruimte heerlijk licht en ruim aan.

De eerste verdieping, welke te bereiken is via de trapopgang in de hal, bestaat naast de overloop uit drie slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde van de woning is gelegen. Daarnaast een eenvoudige badkamer, uitgevoerd in een lichte kleurstelling, voorzien van een bad-/douchecombinatie en wastafel en een tweede toilet.De tweede verdieping bestaat uit een vierde kamer. Deze is te bereiken via een vaste trap.

Goes wordt ook wel de winkelstad van Zeeland genoemd, niet verwonderlijk met haar vele gezellige winkels, restaurants en bars. Daarnaast beschikt Goes over een groot aantal sportverenigingen als een hockey, voetbal en rugbyclub. Ook de uitvalswegen richting Middelburg, Vlissingen, Roosendaal en Rotterdam zijn goed te bereiken!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Hoekwoning
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  102 m²
 • Perceelsoppervlakte
  98 m²
 • Inhoud
  363 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.