Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Columbusweg 21- 21A

GOES
Icon
350 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Sinke Komejan mag u namens haar opdrachtgever een prachtig vrijstaande woonhuis met bedrijfsloods te koop aanbieden. Een ideale mix van wooncomfort en zakelijk potentieel.

Gelegen aan de Columbusweg 21 (woning) en 21a (loods) in het bruisende Goes, biedt deze combinatie van wonen en werken het beste van twee werelden. De luxe afgewerkte, vrijstaande woning is gelegen aan een met bomen omzoomd fietspad ‘Marco Polopad’ en aangrenzend aan de woonwijk Ouverture. Terwijl de loods zich bevindt aan de Columbusweg aan de zijde van het bedrijventerrein De Poel. Deze gunstige ligging zorgt voor een gemakkelijke en snelle verbinding naar het stadscentrum van Goes en een uitstekende bereikbaar voor uw bedrijf. Met een totaal perceel van 1.360 m², verdeeld over 560 m² voor de woning en 800 m² voor het bedrijfsgedeelte, is er voldoende ruimte voor zowel privé- als zakelijk gebruik.

De woning is een toonbeeld van hedendaags design en biedt een comfortabele leefruimte van 195 m². Met zijn eigentijdse architectuur, strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen, is dit huis een waar genot voor bewoners die op zoek zijn naar modern en stijlvol wonen. De prachtig aangelegde tuin en de aangebouwde veranda aan de achterzijde creëren een oase van rust en privacy, waar u kunt ontspannen en genieten.

De bedrijfsloods is een functionele en veelzijdige ruimte, met een oppervlakte van 200 m² op de begane grond en een (houten)entresolvloer van 150 m². Met een nokhoogte van 5,5 meter biedt de loods uitstekende opslagcapaciteit voor diverse zakelijke activiteiten. Bovendien biedt het bestemmingsplan mogelijkheden voor uitbreiding, waardoor deze loods perfect is voor ondernemers die groeipotentieel nastreven.

Deze samenstelling van gebouwen zijn de laatste jaren oprecht uitstekend onderhouden, beschikken over een luxe en hoogwaardig voorzieningenniveau en zijn daarom zo te betrekken. Onze makelaars staan voor u klaar om u vrijblijvend rond te leiden!

In het kort:
– Columbusweg 21 en 21a, 4462 HA te Goes
– Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods
– Vraagprijs € 749.000,- k.k.
– Oppervlakte woonhuis 195 m² GBO
– Oppervlakte loods 200 m² BVO + entresolvloer 150 m² BVO
– Perceel totaal 1.360 m²
– Bouwjaar 2007
– Hoog voorzieningenniveau en instapklaar
– Energielabel A
– Beschikbaarheid in overleg

Locatie:
Goes, een stad met meer dan 200 monumenten en moderne stedelijke voorzieningen, biedt een unieke combinatie van historisch erfgoed en hedendaagse levensstijl. Omringd door uitgestrekte plattelandsschoonheid en waterwegen, is het geen wonder dat bijna 30.000 inwoners deze stad als een geliefde woonplaats beschouwen. Bovendien profiteren zij van de gunstige ligging nabij de A58, waardoor ze moeiteloos verbinding kunnen maken met belangrijke snelwegen richting Rotterdam, Breda, Antwerpen en natuurlijk de kust.
Goes heeft een centrale positie op Zuid-Beveland, waardoor alle wegen naar deze stad leiden. Het is historisch gezien altijd al het economische knooppunt van Zeeland geweest, met een gevarieerde en stabiele economie. De lokale gemeente erkent het belang van bedrijvigheid en biedt ondernemers zo veel mogelijk ondersteuning. Hierdoor ontstaat er een bijzonder gunstig vestigingsklimaat met hoogwaardige faciliteiten.
Sinds 2017 is bedrijventerrein De Poel nog aantrekkelijker geworden als vestigingslocatie dankzij een nieuwe aansluiting op de A58. De ligging aan deze belangrijke snelweg biedt uitstekende verbindingen naar de Randstad, West-Brabant, Antwerpen en het achterland van Zeeland. Het bedrijventerrein zelf is gemakkelijk toegankelijk via ruime ontsluitingswegen voor bezoekers en leveranciers, en er zijn aparte fietspaden voor woon-werkverkeer.
Met haar strategische ligging, bloeiende economie en hoogwaardige infrastructuur biedt Goes een ideale omgeving voor wonen, werken en ondernemen. Of het nu gaat om de aantrekkingskracht van de stad, de uitstekende bereikbaarheid via snelwegen of de moderne faciliteiten op bedrijventerrein De Poel, deze locatie vormt een solide basis voor succesvolle bedrijvigheid.

Afmetingen:
Woning
Inhoud : 788 m³

Begane grond : 125 m²
1e verdieping : 70 m²
Zolder : 17 m²

Loods
Begane grond : 200 m² BVO
Verdiepingsvloer (hout) : 150 m² BVO

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Goes
Sectie : V
Nummers : 668 + 669
Grootte : totaal 1.300 m²

Bestemmingsplan:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Poel’ en conform dit vigerende bestemmingsplan is de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduidingen ‘Bedrijf tot en met categorie 2’, ‘specifieke vorm van bedrijf – woonwerkzone’ en ‘bedrijfswoning’. Deze gronden zijn bestemd voor:

– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten voor zover deze voorkomen in de categorieën 1 en 2 van de bij dit bestemmingsplan behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
– bedrijfswoning; een gebouw in of bij een bedrijf of op een terrein behorende bij een bedrijf, dat dient voor de huisvesting van een huishouden of een persoon wiens huisvesting daar, gelet op de bestemming van de grond ter plaatse van het bedrijf of het terrein behorende bij het bedrijf, noodzakelijk is;

Aanvullende gebruiksregels:

Tot een gebruik, strijdig met deze bestemming wordt in ieder geval gerekend:
– het gebruiken van de gronden voor opslag van goederen, waaronder begrepen puin, ter plaatse van onbebouwde gronden tot een gezamenlijke hoogte van meer dan 6.00 meter;
– met uitzondering van de aanduiding ‘Kantoor’ (k) de vestiging van zelfstandige kantoren;
– bij webshops mag maximaal 10% van het totale bedrijfsvloeroppervlak worden ingericht als showroom;
– de afstand van gebouwen tot ten minste èèn zijdelingse perceelgrens bedraagt minimaal 10.00 meter;
– de percelen dienen via de zijde alwaar het bedrijf is gesitueerd te worden ontsloten;
– ter plaatse van de aanduiding “bedrijfswoning” (bw) binnen de woon/werkzone dient de afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelsgrens minimaal 6.00 meter aan weerszijden te bedragen.

Bouwkundige aspecten en installaties:
Woonhuis:
– Paalfundering
– Spouwmuur met metselwerk
– Betonnen vloeren
– Kunststof kozijnen met stenen dorpels
– Dakpannen
– Kunststof goten
– Volledig geïsoleerd

– WTW installatie
– Luchtbehandelingsinstallatie met koeling
– Houtkachel woonkamer en overkapping
– Verwarming met cv-ketel en radiatoren
– Rolluiken
– Alarm installatie
– Buitenverlichting

Loods:
– Paalfundering
– Staalconstructie
– Betonvloer begane grond en houten vloer verdieping
– Wanden sandwichpanelen
– Dak sandwichpanelen
– Volledig geïsoleerd
– Kunststof goten
– Overheaddeur
– Hekwerk rondom
– Vuilwaterafvoer met vetput
– Toilet

Dataroom:
Voor belangstellenden zijn relevante documenten beschikbaar via onze dataroom. De inloggegevens kunt u opvragen via ons kantoor.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Definitieve goedkeuring
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaren.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris:
Naar keuze koper.

Fiscaal:
Bedrijfspand: Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Woning: Bij aankoop voor privé-woondoeleinden zal de koopsom worden belast met 2% overdrachtsbelasting mits geen gebruik kan worden gemaakt van de startersvrijstelling. Met startersvrijstelling is de overdrachtsbelasting 0%.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het NVM model.

Staat van oplevering:
Het geheel wordt te zijner tijd in de staat waarin het zich dan bevindt (as is, where is) geleverd.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2007
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  350 m²
 • Perceelsoppervlakte
  1360 m²
 • Inhoud
  788 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  9
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Goes?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.