Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Belfort 61

MIDDELBURG
93 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

U zoekt een mooie gezinswoning op rustige woonlocatie aan de rand van Middelburg, dit is uw kans!! De woning biedt ruimte aan vier slaapkamers, halfopen keukenruimte en een moderne badkamer met inloopdouche.

WONEN
De doorzonwoonkamer is aan de voorkant gelegen en loopt door naar de half-open keukenruimte waar zich tevens het toilet en de achterdeur bevinden. De keuken is modern in de kleur middengrijs en voorzien van een kersenkleurig werkblad. De apparatuur omvat een gaskookplaat, combi-oven, vlakscherm afzuigkap, vaatwasser en een koel- en vrieskast. De entree omvat een meterkast, garderobe en een trap naar de eerste verdieping.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers aanwezig waarvan de achterste slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel wat meer loopruimte en daglichttoetreding geeft. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, hangtoilet en een wastafel met meubel en is volledig betegeld. Via een vaste trap komt u terecht op de tweede verdieping daar bevindt zich de overloop en de vierde slaapkamer. De overloop is voorzien van witgoedaansluiting en de CV opstelling welke de woning voorziet van verwarming en warm water. De slaapkamer heeft voldoende daglichttoetreding door middel van een groot kantelraam en heeft aan de één zijde nog een bergruimte.

TUIN
De achtertuin is op het noordoosten gelegen en biedt ruime aan twee terrassen, dit afgewisseld met enkele groene borders welke beplant met diverse bomen en struiken. Achter in de tuin staat een stenen berging met aangrenzend de poort naar de vrije achterom. De voortuin is praktisch en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

ALGEMEEN
-Woning voorzien houten kozijn met dubbele beglazing
-Rustig woonwijk aan de rand van Middelburg
-Oplevering in onderling overleg medio begin augustus 2022

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

OMGEVING
Middelburg is met ruim 40.000 inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd.
Er is een goede ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1987
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  93 m²
 • Perceelsoppervlakte
  111 m²
 • Inhoud
  310 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.