Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Basiliekstraatje 22

HULST
95 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Midden in het historische hart van Hulst, letterlijk onder de toren van de eeuwenoude Sint-Willibrordus Basiliek, bieden wij dit ruime en goed geïsoleerde appartement aan in het jonge (2006) en comfortabele gebouw ‘Onder de Toren’, letterlijk om de hoek van de Grote Markt en de gezellige winkelstraatjes die dit geliefde vestingstadje rijk is. Dit is nou werkelijk zorgeloos wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit dit royale appartement heeft u een werkelijk uniek uitzicht op de Basiliek. Het betreft een ruim driekamer appartement van ca. 95 m² welke is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw.

Indeling:

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met hal, bellentableau, de meterkasten, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Eerste verdieping:
Het appartement bevind zich aan de galerij met gemeenschappelijke binnentuin en een jeu de boules baan. U komt binnen via een ruime hal welke u toegang geeft tot de twee slaapkamers, het toilet, de meterkast, de inpandige berging met witgoedaansluiting en opstelling cv-ketel, de ruime badkamer met douche, wastafel, toilet en ligbad en de lichte woonkamer. De woonkamer heeft over de volledige breedte ramen zodat u een fantastisch uitzicht heeft op de Sint-Willibrordusbasiliek. De gebroken witte open keuken in hoekopstelling is voorzien van een koelkast, 4 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap en een koelkast. De keuken is luxe afgewerkt met een mooi granieten werkblad.

Overig:
De eigen parkeerplaats en de afgesloten berging zijn te vinden in de onderbouw van het complex. Deze ruimte is te bereiken via een toegang aan de achterzijde van het complex en is afgesloten met een elektrische garagedeur. Aan de achterzijde, op de eerste verdieping, van het complex bevindt zich het gezamenlijke zonneterras met jeu de boules baan.

Algemeen:
– Warm water en verwarming via een HR cv-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2006),
– Het gebouw is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en volledig isolerende beglazing,
– Woonoppervlakte ca. 95 m²,
– Eigen parkeerplaats in onderbouw,
– Eigen berging in onderbouw,
– Gemeenschappelijk zonneterras.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de levering moet plaatsvinden. Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris. Tevens zullen er diverse artikelen in de koopovereenkomst worden opgenomen die verband houden met de verkoop door een belegger (o.a. een geen-eigen-bewonings-artikel).

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  2006
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  95 m²
 • Inhoud
  285 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.