Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Langeviele 36

Middelburg
Icon
Icon
kamers
€ 1.950,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever dit karakteristieke winkelpand in de hoofdwinkelstraat van Middelburg te huur aanbieden.

De winkel is gelegen aan de Langeviele 36. Dit is één van de drukste winkelstraten van Middelburg met een groot scala aan winkels en horeca in de directe omgeving. De winkel is gelegen op loopafstand van de markt waar twee keer per week een weekmarkt wordt georganiseerd.

Het winkelpand is in zijn totaliteit ca. 205 m² VVO groot verdeeld over 3 bouwlagen. De winkelruimte op de begane grond is ca. 98 m2 VVO, heeft een frontbreedte van ca. 4,5 meter en is ca. 20 meter diep. De 1e en tweede verdieping, welke te bereiken zijn middels een spiltrap, worden in de huidige situatie gebruikt als opslag.

Aan de achterzijde van de winkelruimte zijn een personeelsruimte, kleedruimte en toiletvoorziening gesitueerd. Middels de personeelsruimte is de buitenruimte/ tuin te bereiken. Het pand wordt op dit moment gebruikt ten behoeve van een winkel die zich richt op de verkoop van kleding. Het systeemplafond, het warmtegordijn bij het entree en de twee airco-units in het plafond blijven achter en worden aan een nieuwe huurder ‘om niet’ overgedragen.

Namens onze opdrachtgever mogen wij het object middels twee opties aanbieden. De eerste optie is het huren van het geheel, incl. de ruimtes op de 1e en 2e verdieping. De huurprijs voor het geheel is € 3.000,- excl. BTW per maand. De tweede optie is het huren van enkel de begane grond tegen een huurprijs van € 1.950,- excl. BTW per maand. Indien enkel de begane grond wordt gehuurd zal de eigenaar de twee bovenliggende bouwlagen willen verbouwen tot appartementen. Hiervoor zal een opgang aan de voorzijde worden gecreëerd, e.e.a. in nader overleg tussen partijen af te stemmen.

Conform het bestemmingsplan zijn o.a. detailhandel, horeca tot en met categorie 2, kantoren en wonen op deze locatie toegestaan.

In het kort:
– Langeviele 36, 4331 LV Middelburg;
– Huurprijs € 3.000,- per maand excl. BTW voor het geheel;
– Huurprijs € 1.950,- per maand excl. BTW voor enkel de begane grond;
– Oppervlakte winkel: ca. 98 m2 VVO
– Oppervlakte geheel: ca. 205 m2 VVO
– Opleveringsniveau casco
– Aanvaarding in overleg
– Kernwinkelgebied van Middelburg

Locatie:
Middelburg is de hoofdstad van Zeeland en heeft ruim 48.000 inwoners, daarnaast is het de vijfde monumentenstad van Nederland. Het pand is prachtig gelegen in het historische stadscentrum en in het kernwinkelgebied. Een levendige binnenstad met meer dan 1.200 monumenten en talrijke winkels, terrasjes, cafés, restaurant en culturele voorzieningen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend en er zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden in de omgeving.

Het pand is gelegen in de Langeviele welke uitmondt op de markt van Middelburg. De markt is het stadshart van Middelburg. De Langeviele is een van de belangrijkste winkelstraten in Middelburg met diverse bekende winkels, kledingboetiekjes en voedsel speciaalzaken. Aan de Langeviele zijn onder andere Omoda, Wibra, Dille & Kamille, Hans Anders en vele andere winkelketens gevestigd. Tot slot is Middelburg met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, uitstekend te bereiken.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in ‘casco’ staat verhuurd.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 15 december 2015. De bestemming is ‘Centrum’ met de gebiedsaanduiding ‘Overige zone – relatiegebied 056’.

De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten ‘functiemenging’ in bijlage 1;
b. detailhandelsbedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten;
c. horecabedrijven met de daarbij behorende bedrijfsruimten zoals opgenomen in de Staat van Horeca-activiteiten in bijlage 2;
d. kantoren met publieksfunctie zoals opgenomen in de Staat van Kantoren in bijlage 3;
e. wonen.

Omdat het object valt binnen een relatiegebied ‘056’ betekent dit dat de gemeente bijhoudt welke bedrijfsactiviteiten actief zijn in deze zone. Bepaalde bedrijfsactiviteiten kunnen worden uitgesloten als blijkt dat er te veel van deze bedrijfsactiviteiten in deze zone worden uitgeoefend. Raadpleeg de gemeente om na te gaan of uw bedrijfsactiviteit in deze zone nog mogelijk is.

Nutsvoorziening:
De kosten voor gas, water en elektra zullen door de energieleverancier rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht. Huurder dient dit zelf tijdig te regelen met de betrokken leveranciers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Middelburg
Sectie: L
Nummer: 3703
Groot: 158 m2

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model winkelruimte 2022

Huurtermijn:
In overleg

Opleverniveau:
Casco

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.950,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon