Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Gentsevaart 21

Kapellebrug
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever te huur aanbieden een solitair kantoorgebouw met aansluitend diverse magazijnen.

Het kantoor gebouw verkeert in nette staat van onderhoud en heeft zowel op de begane grond alsook op de 1e verdieping kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimtes worden eveneens voor deelverhuur beschikbaar gesteld. De magazijnen zijn in totaal 2.700 m2 groot en zijn onderverdeeld in twee secties; één met vrije hoogte van 3,47 m en andere met vrije hoogte van 5,72 m.

Het geheel is gelegen aan de Gentsevaart, net buiten het centrum van Kapellebrug (gemeente Hulst) en op slechts 3 minuten afstand tot de grens met België. Op het onderhavige terrein zijn tevens gevestigd Interjute, VAMRACK, Pure-Blue en Rentalis.

In het kort:
– Huurprijs op aanvraag
– Kantoorruimte: ca. 900 m2 VVO verdeeld over twee verdiepingen
– Magazijn ruimte: ca. 2.700 m2 VVO
– Parkeren op eigen terrein
– Deelverhuur is bespreekbaar
– Energielabel In aanvraag

Ligging en bereikbaarheid:
Kapellebrug is een dorp in de gemeente Hulst, direct ten zuiden van Sint-Jansteen nabij de Belgische grens. Door de nabijheid van de grens beschikt Kapellebrug over een voor een dorp van deze omvang relatief groot aantal voorzieningen. De bereikbaarheid van Kapellebrug is goed. Door de Westerscheldetunnel is Zeeuws-Vlaanderen vanaf Zuid-Beveland goed bereikbaar, ook de verbinding met België (Antwerpen, Gent en Zeebrugge) is goed. De Gentsevaart/N290 is de hoofdverkeersader in Kapellebrug en heeft als één van de belangrijkste grensoverschrijdende verkeerswegen tussen Zeeuws-Vlaanderen en België een duidelijke stroomfunctie. Deze weg verbindt Hulst en het achterliggende wegennet (N61) richting Terneuzen en het Belgische hoofdwegennet (N403).

Voorzieningen
Kantoor:
– Camera-installatie
– Buitenterrein verhard
– Systeemplafond
– Lucht behandelingssysteem
– TL-verlichting
– Tegelvloer in combinatie met vloerbedekking
– Gescheiden toiletgroepen
– Centrale receptie
– Houten verdiepingsvloer
– Betonnen beganegrondvloer
– 2x Remeha CR-ketels bouwjaar 2000
– Dubbele beglazing
– Alarm installatie

Magazijn:
– Overheaddeur
– Toiletgroep
– Lichtstraat
– Krachtstroom
– Betonnen vloer
– Vrije hoogte loods rechterzijde: 3,47 meter
– Vrije hoogte loods linkerzijde: 5,72 meter
– Stroomaansluiting
– TL-verlichting

Bestemming:
Het geheel ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Kernen Hulst’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 7 juni 2018 en heeft de bestemming ‘Bedrijf’. Deze gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Beëindiging van deze overeenkomst vindt plaats door opzegging tegen het einde van een huurperiode met inachtneming van een termijn van tenminste één jaar (12 maanden). Opzegging van deze huurovereenkomst dient te geschieden bij deurwaardersexploot of per aangetekend schrijven.

Huurbetaling:
De huur(penningen) inclusief eventuele servicekosten en BTW(-compensatie) dienen aan huurder per maand bij vooruitbetaling overgemaakt te worden.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Bankgarantie/waarborgsom:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Visserijkade 13
Vlissingen
€ 2.750,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Vierstraat 28
Yerseke
Kantoorruimte
Beschikbaar
Park Veldzigt 69
Middelburg
Kantoorruimte
Beschikbaar
Arnesteinweg 5028
Middelburg
€ 44.950,- k.k.
Overige
Beschikbaar
Schuttershof 21
Goes
€ 950,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Langestraat 8
Oostburg
€ 295.000,- k.k.
Belegging
Beschikbaar
Noordweg 133
Serooskerke
€ 525.000,- k.k.
Belegging
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod