Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Gentsevaart 21

Kapellebrug
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever te koop aanbieden een omvangrijk bedrijfscomplex bestaande uit een solitair kantoorgebouw met aansluitend diverse magazijnen.

Het betreft een tweelaags kantoorgebouw van ca. 900 m2 VVO en magazijnen van ca. 2.700 m2 VVO. Het geheel is gelegen op en perceel van ca. 8.250 m2. Het geheel is de afgelopen jaren in gebruik geweest bij Interjute. Wegens bedrijfsbeëindiging komt het geheel te koop.
Het kantoor verkeerd in goede staat van onderhoud en beschikt over een hoogwaardig afwerkingsniveau. Op het omliggende terrein is ruim voldoende plek om te parkeren. De magazijnen zijn onderverdeeld in twee secties; één met vrije hoogte van 3,47 m en andere met vrije hoogte van 5,72 m.

Het geheel is gelegen aan de Gentsevaart, net buiten het centrum van Kapellebrug (gemeente Hulst) en op slechts 3 minuten afstand tot de grens met België. Op het onderhavige terrein zijn tevens gevestigd Interjute, Vamm-Rack, PureBlue Water en Storage Supply.

*Optioneel is er ca. 16.700 m2 (agrarische) grond beschikbaar voor de verkoop.

In het kort:
– Gentsevaart 21, 4565 ER Kapellebrug
– Vraagprijs op aanvraag
– Kantoorgebouw ca. 900 m2 VVO verdeeld over twee verdiepingen
– Magazijnen ca. 2.700 m2 VVO
– Parkeren op eigen terrein
– Perceel ca. 8.200 m2

Ligging en bereikbaarheid:
Kapellebrug is een dorp in de gemeente Hulst, direct ten zuiden van Sint-Jansteen nabij de Belgische grens. Door de nabijheid van de grens beschikt Kapellebrug over een voor een dorp van deze omvang relatief groot aantal voorzieningen. De bereikbaarheid van Kapellebrug is goed. Door de Westerscheldetunnel is Zeeuws-Vlaanderen vanaf Zuid-Beveland goed bereikbaar, ook de verbinding met België (Antwerpen, Gent en Zeebrugge) is goed. De Gentsevaart/N290 is de hoofdverkeersader in Kapellebrug en heeft als één van de belangrijkste grensoverschrijdende verkeerswegen tussen Zeeuws-Vlaanderen en België een duidelijke stroomfunctie. Deze weg verbindt Hulst en het achterliggende wegennet (N61) richting Terneuzen en het Belgische hoofdwegennet (N403).

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Hulst
Sectie : S
Nummer : 1917 + 1579
Grootte : 24.855 + 15 m2

Gedeelte van het perceel is momenteel agrarische grond. Deze grond is niet inbegrepen bij de verkoop, maar is optioneel te koop. Na afsplitsing van de agrarische grond is het te verkopen perceel ca. 8.200 m2 groot .

Publiekrechtelijke beperking Basisregistratie kadaster: Er zijn geen beperkingen bekend in de Basisregistratie kadaster.
Bijzonderheden: percelen zijn belast met een opstalrecht nutsvoorzieningen

Voorzieningen
Kantoor:
– Camera-installatie
– Buitenterrein verhard
– Systeemplafond
– Lucht behandelingssysteem
– TL-verlichting
– Tegelvloer in combinatie met vloerbedekking
– Gescheiden toiletgroepen
– Centrale receptie
– Houten verdiepingsvloer
– Betonnen beganegrondvloer
– Remeha CR-ketels bouwjaar 2000
– Dubbele beglazing
– Inbraak alarm

Magazijn:
– Overheaddeur
– Toiletgroep
– Lichtstraat
– Krachtstroom
– Betonnen vloer
– Vrije hoogte loods rechterzijde: 3,47 meter
– Vrije hoogte loods linkerzijde: 5,72 meter
– Stroomaansluiting
– TL-verlichting

Bestemming:
Het geheel ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Kernen Hulst’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 7 juni 2018 en heeft de bestemming ‘Bedrijf’. Deze gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.1.

Energielabel:
G.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Definitieve goedkeuring:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de eigenaren.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris:
Keuze koper.

Fiscaal:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom zal worden belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van het NVM model.

Opleveringsniveau:
In afwijking van het standaard NVM model koopovereenkomst, verkoopt de verkoper op basis van het “as is, where is” principe. Hierbij zijn de garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon