Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Veersepoort 5 – Start verkoop

Icon
3 februari 2022

Start verkoop Veersepoort 5

Op 19 februari 2022 start de verkoop van de eerste woningen van Veersepoort 5 middels een fysieke verkoopdocumentatie in Grand Café Willem. Vanaf deze dag is het mogelijk om u (online) in te schrijven voor één van de woningen. Verderop in dit bericht leest u daar meer over.

Tijdens de start verkoop presenteren wij u onder het genot van een kop koffie of thee het woningaanbod en vertellen wij u alles over de woningen, het afwerkingsniveau en de keuzemogelijkheden. U ontvangt tijdens de start verkoop de fysieke verkoopdocumentatie en ontvangt een korte toelichting van de makelaar. Ook staan de financiële adviseurs en ontwikkelaar klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u geen vragen maar wilt u alleen de verkoopdocumentatie ophalen? Dat kan ook! Geef op het inschrijfformulier aan dat u enkel de verkoopdocumentatie komt ophalen. Op deze manier kunnen wij deze dag zo efficiënt mogelijk indelen zodat iedereen zijn of haar vragen beantwoord krijgt.

Vanaf 19 februari is ook alle verkoopdocumentatie te downloaden op de projectwebsite. Vanaf dat moment is het mogelijk om u online in te schrijven voor één van de woningen. U kunt zich inschrijven door het digitale inschrijfformulier in te vullen dat op deze datum wordt opengesteld op de projectwebsite. Bij het inschrijfformulier moet ook een haalbaarheidscertificaat worden bijgevoegd. Verderop in dit bericht leest u daar meer over.

 

Inschrijving en toewijzing

Vanaf 19 februari kunt u zich daadwerkelijk inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur. Dat kunt u doen door het inschrijfformulier, wat u bij start verkoop ontvangt, in te vullen en deze, samen met het haalbaarheidscertificaat van de Rabobank, in te leveren bij één van de makelaarskantoren.

Ook kunt u zich vanaf 19 februari 2022 inschrijven via een digitaal inschrijfformulier op de website www.veersepoort5.nl. Tevens dient u dan uw haalbaarheidscertificaat beschikbaar te hebben, deze moet bij het inschrijfformulier geüpload worden. De inschrijving start op zaterdag 19 februari 2022 om 12.00 uur en sluit op maandag 28 februari 2022 om 12.00 uur.

Op 2 maart 2022 zal de toewijzing van de koopwoningen plaatsvinden. De kandidaten aan wie een woning is toegewezen worden door de makelaar gebeld voor het plannen van een kopersgesprek. Vooruitlopend op het kopersgesprek zendt de makelaar de contractstukken digitaal toe. Tijdens het gesprek wordt u in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen en zal de makelaar een toelichting geven op de contractstukken en de route om te komen tot aankoop van uw woning.

De volledige uitleg over de inschrijving en toewijzing kunt u vinden op de website van Veersepoort 5

Onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je verkoopplannen?

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)