Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Nationale Buitenspeeldag Winactie

Icon
11 juni 2024

Een huis vol avonturen begint buiten!

Bij Sinke Komejan begrijpen we dat een huis meer is dan alleen vier muren en een dak. Het is een plek waar je leeft, groeit en herinneringen maakt. Vooral voor gezinnen met kinderen weten we dat buitenspelen een essentieel onderdeel is van een gelukkig en gezond leven.

Buitenspelen heeft tal van voordelen. Het stimuleert niet alleen de fysieke gezondheid door beweging en frisse lucht, maar draagt ook bij aan de mentale en emotionele welzijn van kinderen. Het biedt kinderen de kans om hun omgeving te verkennen, hun creativiteit te uiten en waardevolle sociale vaardigheden te ontwikkelen door interactie met andere kinderen. Bovendien kan het contact met de natuur kinderen helpen een waardering voor de natuurlijke wereld te ontwikkelen.

Dat vinden wij bij Sinke Komejan belangrijk en daarom zetten we deze dag even extra in het zonnetje. Ga eropuit, ontdek, speel, verken en win! Maak de leukste, mooiste, creatiefste foto tijdens het buitenspelen en win een fantastisch leuk buitenspeelpakket!

 

Hoe doe je mee?

Looptijd

De actie loopt van woensdag 12 juni 2024 tot en met woensdag 26 juni 2024. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 28 juni 2024.
Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar.

Voorwaarden