Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Update – Voorbereidende werkzaamheden nieuwbouw Veersepoort 5

16 december 2021

Voortgang nieuwbouw Veersepoort 5

Wie over de Sportlaan of de Nassaulaan langs de bouwlocatie van Veersepoort 5 loopt ziet dat de gemeente inmiddels volop bezig is met voorbereidende werkzaamheden om de bouw van het project mogelijk te maken.

De projectontwikkelaar is druk in de weer om de benodigde vergunningen te verkrijgen en contractstukken voor de verkoop klaar te maken. De vergunning voor de appartementen is inmiddels verleend en de vergunning voor de woningen is aangevraagd. Deze wordt momenteel behandeld door de gemeente.

Na alle voorbereiding verwachten wij dat de start verkoop in februari 2022 plaats kan vinden. Verderop in deze update geven wij de eerste indicatie van de verwachte v.o.n. prijzen van fase 1. Ook kunnen wij meedelen dat in de volgende nieuwsbrief de v.o.n. prijzen per bouwnummer van de woningen uit fase 1 definitief bekend worden gemaakt. Hou de nieuwsbrief dus goed in de gaten!

Inschrijven voor de nieuwsbrief!

 

Fasering

In de vorige nieuwsbrief hebben wij aangegeven welke woningen in fase 1 gelegen zijn. Om zo snel mogelijk met het project te kunnen starten is fase 1 vergroot en opgedeeld in fase 1 en 1A. We starten de verkoop met fase 1 en zodra deze woningen zijn verkocht zullen wij direct aansluitend fase 1A in verkoop brengen.

Fase 1 en fase 1A
In de afbeeldingen hiernaast is te zien waar de woningen van fase 1 en 1A zijn gelegen in het plan. Fase 1 bestaat uit de 15 appartementen van appartementengebouw 1 en 10 stadsvilla’s. Fase 1A bestaat uit de 9 appartementen van appartementen gebouw A2, 11 extra grote stadsvilla’s en 8 hofwoningen.

geen

Appartementen fase 1 (gebouw 1)

In fase 1 worden 15 appartementen en 10 stadsvilla’s gerealiseerd. De appartementen zijn energiezuinig (bijna energieneutraal) en de stadsvilla’s zijn energieneutraal. Zowel de appartementen als stadsvilla’s zijn compleet met sanitair en inclusief keuken. De woningen hebben een royale tuin op het zuiden en de appartementen beschikken over een ruim balkon of terras op het zuiden of westen. De kenmerken van de woningen en appartementen, alsmede een indicatie van de v.o.n. prijzen, zijn hieronder weergegeven.

Onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je verkoopplannen?

  Vestiging*
  Voorletter(s)*
  Achternaam*
  Postcode*
  Huisnummer*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Opmerking(en)