Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Al gelezen? Het Sinke Komejan Magazine – Zeeuws #23 2022

Icon
21 januari 2022
Icon
Geschreven door: Koos Schreuder
‘Een huis wordt steeds meer een thuis, zeker in deze tijd’

Met ons magazine ZEEUWS geven we je een kijkje in onze keuken, ons werk van elke dag. Je leert onze mensen kennen, maar ook diverse klanten komen aan het woord. De rode draad is ons prachtige vak en hoe fijn het wonen en werken in onze mooie provincie is.

De woningmarkt is spannend, net als de huidige tijd. Meer dan ooit is het belangrijk dat een huis een thuis is. Thuis wordt er gewoond, gewerkt, geborreld, gedineerd en geleefd… Je merkt een herwaardering van het woongenot, er wordt geïnvesteerd in verbouwingen en aanpassingen aan de huidige woning. Want ja, in deze tijd lukt het ons helaas niet om voor iedereen die ene droomwoning te bemachtigen. Al blijven we daar als makelaars elke dag ons uiterste best voor doen. En met ons matching- systeem kan de zoektocht naar een ander huis somstoch een verrassende wending krijgen.

Naast de woningmakelaardij en hypotheekadvies bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bedrijfsmatig vastgoed en trekken we graag samen op met ondernemers in hun zoektocht naar de ideale werkomgeving. Dat geldt ook voor ondernemers in de leisure-branche. Samen met Forvalue proberen we die, zeker in deze tijd, met raad en daad te ondersteunen.

Namens alle medewerkers: veel leesplezier!

Koos Schreuder
Algemeen directeur Sinke Komejan Groep