Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Sinke Komejan heeft zowel de koop als de verkoop begeleid

Icon
20 maart 2020

Toen Angelo Depondt en zijn vrouw Wieny de jaren 30-woning aan de Zonnebloemstraat binnenstapten, wisten ze het meteen: dit is ons huis. “De glas-in-loodramen, de granieten vloeren, de ensuitedeuren: de vorige eigenaar had het mooi opgeknapt, met behoud van de authentieke elementen”, vertelt Angelo. “We hebben vlug gehandeld en een bod gedaan. Tot onze grote vreugde hadden we het huis nog ook!”

De jaren daarvoor woonden Angelo en Wieny aan de J.P. Coenstraat in Goes. “Ik heb het huis in 2000 nieuw gekocht. Het is een prima, ruim huis, in een degelijke wijk. In 2013 leerde ik mijn vrouw kennen tijdens een reis naar Zuid-Afrika. We zijn getrouwd en in 2014 is ze bij me ingetrokken. Ook zij heeft hier met plezier gewoond, al hadden we al die tijd wel de wens om iets voor ons samen te kopen. Regelmatig zijn we in Goes rond gaan kijken, ook in de wijk van de Zonnebloemstraat. Bij deze woning wisten we het meteen. We waren erg gecharmeerd van de jaren 30-stijl.”

Sinke Komejan heeft zowel de koop van de Zonnebloemstraat als de verkoop van de J.P. Coenstraat begeleid. “Dat is vlot verlopen. Ons oude huis stond op een zaterdag op Funda, en de woensdag en vrijdag erna hadden we al zes kijkers. De bezichtigingsronde erna ging niet meer door, omdat we al een goed bod hadden gekregen. Vooral over de informatievoorziening van Sinke Komejan zijn we heel tevreden. We konden alle vragen stellen – en ze gaven niet alleen antwoorden, maar ook adviezen. Ze zijn heel laagdrempelig.”

“De markt is goed om je huis te verkopen, dat kwam mooi uit voor ons. Zo konden we ons droomhuis kopen en ons eigen huis vlot kwijt. Sinds begin februari zitten we hier in de Zonnebloemstraat. Het is min of meer helemaal af. De vorige bewoners – die in het wintermagazine van Sinke Komejan stonden – hebben dit huis helemaal opgeknapt. Ze hebben er een nieuwe keuken en badkamer ingezet en de elektriciteit opnieuw aangelegd. Het is helemaal spic en span. Misschien dat we zelf nog kleine dingen gaan doen, zoals een fietsenschuurtje bouwen. Maar dat heeft geen haast.”

Verkocht J.P.Coenstraat 15, Goes

Gekocht Zonnebloemstraat 20, Goes