Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht
Terug naar overzicht

Klantverhaal Sinke Komejan – Kaja Helpt

Icon
20 juni 2022
Icon
Geschreven door: Jordi van Veen

Kaja helpt staat voor begeleiding en coaching op maat. Ze bieden dagbesteding en coaching trajecten aan huis, voor jongeren en volwassenen die zorg op maat nodig hebben in het dagelijks leven. Denk hierbij aan hulp op de arbeidsmarkt, een ritme creëren en de begeleiders onderzoeken waar krachten en interesses liggen van de cliënt.

De dagbesteding is sinds maart 2022 gevestigd aan de Lange Noordstraat 20 in Middelburg en het kantoor aan de Lange Noordstraat 4. Ambulant begeleider Sonja is blij met de verhuizing: “We hebben op deze plek veel meer ruimte voor onze dagbesteding Stukje bij Stukje, waar we tweedehands lego ontvangen, schoonmaken, sorteren en verkopen. Sinds we in het nieuwe pand zitten, hebben we vooraan in de winkel een ruimte gecreëerd waar we onder andere fudge en stroopwafels verkopen. Maar voor een vers bakje koffie kunnen bezoekers ook bij ons terecht.”

Succesvolle huur

Voorheen zat de dagbesteding op het Domburgs Schuitvlot, een locatie waar je niet ‘even’ binnenstapt volgens Sonja. “Waar we nu zitten is echt een A-locatie, vlakbij de markt. Dat het kantoor een aantal panden verderop zit, maakt het voor ons makkelijk om te schakelen. En je haalt even een frisse neus als je erheen loopt.” Beide panden zijn succesvol gehuurd via Sinke Komejan en het team van Kaja helpt kijkt tevreden terug op de samenwerking. “Het idee om ooit naar een ander pand te gaan lag er al een tijdje, maar het was niet noodzakelijk. Toen er in de Lange Noordstraat twee panden vrijkwamen, is het snel gegaan. In korte tijd hebben we bezichtigd en heeft de sleuteloverdracht plaatsgevonden. Sinke Komejan heeft ons daar goed bij geholpen en het contact verliep soepel. We gaven aan voor een bepaalde datum te willen verhuizen en hier hebben ze rekening mee gehouden.”

Toekomstplannen

De ontwikkelingen in het pand op nummer 20 zijn nog in volle gang. Zo is er een aparte ruimte waar kinderfeestjes worden gehouden. “Werkzaamheden worden gescheiden en dat maakt het voor de cliënten overzichtelijk en rustig. We hebben plannen om achterin een lunchroom te maken en de bedoeling is om het dit jaar nog te openen. We kijken ernaar uit om hier de komende tijd bezoekers te ontvangen en nog meer cliënten een plek op de dagbesteding te bieden.”

 

Over Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars.

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gespecialiseerd in het taxeren en bemiddelen van commercieel vastgoed.

Kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn NRVT Kamer BV (groot zakelijk), VastgoedCert, TMI, TEGoVA, NVM Business en RICS gecertificeerd. Kortom, alle professie is in huis conform nationale en internationale standaarden binnen de vastgoedsector.

Wilt u meer informatie omtrent onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

 

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
Molenwater 97
4331 SG Middelburg
T. (0118) 62 00 62