Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Van Hoekenstraat 12

'S-GRAVENPOLDER
Icon
85 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een rustige plek, een groene kavel en het woonprogramma op de begane grond. De bungalow aan de Van Hoekenstraat 12 te ’s-Gravenpolder heeft al deze kenmerken en biedt daarmee de opstap naar levensloopbestendig wonen! En dat op een heerlijk rustige locatie, omgeven door een ruime tuin met meerdere zonnige hoeken.

De woning ligt in een rustige hoek van ’s-Gravenpolder in de bocht van de Van Hoekenstraat. Vanuit de bungalow is er dus zicht tot aan het einde van de straat. Met een perceel van 722 m2 eigen grond rondom de woning gelegen is het een heerlijke kavel met meerdere fijne zithoeken. De bungalow heeft uiteraard alles op de begane grond met onder andere een drietal slaapkamers en een aangebouwde garage. De woning zelf heeft een update nodig om het geheel naar huidige standaarden te krijgen.

Langs de oprit voor de garage loopt het pad naar de voordeur. Deze komt uit in de hal, waar de andere ruimtes rond zijn gelegen. Als eerste is aan de voorzijde het kantoor gelegen. Hierna volgt aan de voorkant de lichte woonkamer, die prachtig aansluit op de tuin rondom. De woonkamer heeft plek voor zowel de eettafel als de zithoek. Tussen deze twee gedeeltes is een open haard gelegen.

Aan de achterkant ligt als eerste de keuken gevolgd door een tweetal slaapkamers. De keuken is eenvoudig en geeft toegang tot de achtergelegen serre. Vanuit de serre is zowel de achtertuin als de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken ligt achter in de garage. In de bijkeuken hangt de Cv-ketel en zijn er aansluitingen voor de witgoedapparatuur. Hiervoor volgt de rest van de garage met veel extra bergruimte.

De grootste slaapkamer ligt aan de rechterkant van de woning, met tussen deze ruimte en de keuken de kleinere slaapkamer. De badkamer ligt aan het einde van de gang, tussen de woonkamer en de slaapkamer. De ruimte bestaat uit een douche en wastafel. De indeling van de woning is vrij eenvoudig te veranderen naar meer open ruimtes. Door het wisselen van ruimtes kan bijvoorbeeld de keuken aan de woonkamer worden gerealiseerd of de slaapkamer groter worden gemaakt.

De tuin is een van de mooie aspecten van de woning. De twee mooiste hoeken liggen achter en aan de westkant naast de woning. Direct achter ligt het terras, gericht op het zuiden. Aan de westkant van de tuin volgt een tweede zonnige gedeelte. Deze punt is zelfs nog wat dieper en heeft tot laat de zon. Voldoende plek om een stuk groen en een tweede terras te realiseren. Voor de woning ligt een strook groen, met hierna de oprit naar de garage.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1973
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  85 m²
 • Perceelsoppervlakte
  722 m²
 • Inhoud
  384 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in 's-gravenpolder?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.