Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Sloestraat 11

ZOUTELANDE
115 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Rustig wonen op korte afstand van het strand en het centrum van Zoutelande begint hier. Deze woning is namelijk gelegen in een rustige, groene woonomgeving met aan de voorzijde een ruime gemeentelijke groenstrook en aan de achterzijde een ruime tuin met eveneens groene afscheiding. Binnen een paar minuten staat u vanaf deze locatie op het strand! Deze woning kenmerkt zich verder door veel leefruimte op de begane grond, een ruime garage, een slaapkamer op de begane grond en een ruime tuin.

WONEN
De woonkamer meet, inclusief serre, maar liefst circa 47m²! Een ideale leefruimte dus. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op het groen aan de voorzijde en vanuit de serre op de groene achtertuin. De woonkamer is voorzien van een fraaie gashaard met schouw. De serre is een lichte ruimte en al vroeg in het voorjaar een aangename verblijfsruimte. De keuken, in hoekopstelling, is eenvoudig en biedt toegang tot de achtertuin. Pluspunt is de (slaap)kamer op de begane grond en verder is er nog een toilet.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ruim van opzet en voorzien van veel bergruimte. In het hart van de verdieping bevindt zich de badkamer welke voorzien is van toilet en douche. Achter de douche is er een ruimte met de cv opstelling.

GARAGE & TUIN
De garage is voorzien van verwarming, water en elektra. Dit is een heerlijke hobbyruimte of een ruimte voor het parkeren van de auto. Dit kan echter ook op de oprit aan de voorzijde. De tuin bevindt zich aan drie zijden van de woning. Deze kenmerkt zich door veel groen, volop privacy en diverse terrassen. De tuin is groter dan u vermoed doordat er, in de loop van de jaren, een brede groenrand is ontstaan.

Kom kijken en laat u verrassen door dit huis met veel potentie.

ALGEMEEN
-Dak- en muurisolatie.
-De begane grond is deels voorzien van vloerverwarming.
-Mooie woonomgeving.
-Oplevering in onderling overleg, dit kan op korte termijn.

Interesse? Eén van onze makelaars leidt u graag rond.

Zoutelande is gelegen in de gemeente Veere onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. De toeristische dorpskern beschikt over diverse voorzieningen en gezellige restaurantjes. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande wordt, samen met het strand van Dishoek en Westkapelle, ook wel de Zeeuwse Rivièra genoemd. Dit omdat er weinig andere Nederlandse stranden op het zuiden zijn gelegen. Het behoort tot de meest bezochte badplaatsen aan de Zeeuwse kust. Er is een zeer uitgebreide middenstand. Deze voorzieningen zijn allemaal geconcentreerd rondom de boulevard van Zoutelande, op korte afstand van Sloestraat 11.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Geschakelde woning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  496 m²
 • Inhoud
  435 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.