Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Sivertstraat 38

MELISKERKE
Icon
84 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Klussen is hier niet nodig! Instapklare woning met veel extra’s op een rustige woonlocatie in Meliskerke. In 2017 is deze woning in zijn geheel onderhanden genomen, verbouwd en gemoderniseerd. Denk hierbij aan het vernieuwen van de keuken, badkamer, het plaatsen van twee dakkapellen, het aanbouwen van een bijkeuken en het aanbrengen van vloerverwarming op de begane grond. Dit heeft geresulteerd in een moderne woning met drie slaapkamers op een leuke woonlocatie.

WONEN
De ruim bemeten woonkamer is voorzien van een fraaie plavuizen vloerafwerking en is verdeeld in een voor- en achterkamer. Het voorste gedeelte wordt momenteel gebruikt als living en het achterste deel als eetkamer. De open keuken is luxe en onder andere voorzien van een inductie kookplaat in combinatie met een luxe oven en koelkast. Aan de keuken is een praktische bijkeuken aangebouwd. Deze ruimte is voorzien van witgoedaansluitingen en bergruimte. Zowel via de bijkeuken alsook via de eetkamer is het terras aan de achterzijde bereikbaar.

SLAPEN EN MEER
Vanuit de hal is de badkamer te bereiken. Deze moderne ruimte is voorzien van een inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. Via een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. Bij de verbouwing is de indeling van de verdieping compleet veranderd. Mede door het plaatsen van een dakkapel aan voor- en achterzijde is er nu ruimte voor drie slaapkamers en een bergruimte met cv-opstelling. Ook op de verdieping is er creatief nagedacht over kasten waardoor er veel opbergruimte aanwezig is. Een zoldertrap biedt toegang tot de (kleine) bergzolder.

TUIN
De gehele tuin is verzorgd aangelegd en betreft een combinatie van terras, border, gras en groen. Achterin de achtertuin staat een stenen berging in combinatie met een dichte overkapping aan de zijkant van de woning is er voldoende bergruimte aanwezig. De tuin is ontsloten via een poort aan de zijkant. Deze biedt toegang tot de brandgang.

ALGEMEEN
-De dakkapellen zijn voorzien van kunststof kozijnen met HR glas
-Keuken, toilet, bijkeuken, badkamer, dakkapellen en gehele afwerking uit 2017
-Deels voorzien van rolluiken
-Energielabel B
-De begane grond is voorzien van vloerverwarming
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Meliskerke is een dorp met veel voorzieningen. Zo is er een bakker, slagerij, groenteboer, supermarkt, kledingwinkel en slijterij. Voor de dagelijks voorzieningen hoeft u dus het dorp niet uit. Daarnaast is er een basisschool en een tweetal kerken. Meliskerke is gelegen op slechts 2 kilometer van het strand in Zoutelande. In de nabije omgeving van Meliskerke zijn mooie natuurgebieden gelegen waar men heerlijk kan wandelen of fietsen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Hoekwoning
 • Bouwjaar
  1993
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  84 m²
 • Perceelsoppervlakte
  163 m²
 • Inhoud
  295 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.