Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Oostkerkestraat 0ong

WOLPHAARTSDIJK
Icon
110 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Levensloopbestendig, moderne uitstraling, volledig geïsoleerd en het naar eigen smaak inrichten? Het staat er nog niet, maar kan er wel zo spoedig mogelijk komen aan de Oostkerkestraat in Wolphaartsdijk!

Aan de straat ligt een prachtige kavel van 374 m2 eigen grond waar deze vrijstaande woning op gebouwd mag worden. De woning krijgt een moderne uitstraling, met authentieke kenmerken zoals het grote overstek. In de uitbouw aan de zijkant komt de slaapkamer op de begane grond en de tweede badkamer gelegen.

Doordat er nog gebouwd moet worden en het om een enkele woning gaat, is er tot een bepaalde hoogte nog inspraak mogelijk. Het is verder geheel naar eigen smaak in te richten.

Met de uitbouw aan de zijkant heeft de begane grond een volwaardig woonprogramma. Te beginnen met de hal in het midden. Naast de trapopgang geeft deze toegang tot het toilet, de meterkast en de woonkamer.

De woonkamer is van een geweldig formaat en door het gebruik van kozijnen tot aan de grond ook nog eens schitterend licht. De woning heeft een lengte van 11,36 meter, met de woonkamer over deze gehele lengte gelegen.

Voorin is een zithoek mogelijk, achterin de eethoek aangesloten op een open keukenruimte. Met openslaande deuren is de achtertuin te bereiken. Daarnaast is er in de hoek van de keuken toegang tot de slaapkamer.

Deze ruime extra kamer is eveneens heerlijk licht en heeft een eigen badkamer, met toilet, wastafel en inloopdouche. Het maakt het huis levensloopbestendig, maar eventueel ook geschikt voor een gezien van vier.

De eerste verdieping bestaat namelijk uit een tweetal slaapkamers en een tweede badkamer. Deze twee kamers hebben allebei genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Tussen de twee slaapkamers ligt de badkamer, die met een dakkapel voldoende ruimte moet bieden voor een derde toilet, wastafel en inloopdouche.

Kortom een volledig nieuwe en goed geïsoleerde woning, met het volwaardige woonprogramma op de begane grond en een prachtig perceel van 374 m2 eigen grond. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, bouwtermijn en de technische details? Neem dan contact op via 0113-251000.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2024
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  110 m²
 • Perceelsoppervlakte
  374 m²
 • Inhoud
  461 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.