Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Inlaag 48

WOLPHAARTSDIJK
Icon
45 m²
Icon
kamers
€ 245.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Zeeland, Wolphaartsdijk, Veerse Meer: verliefd slaat ze een arm om De Inlaag heen. Zo aantrekkelijk als jij, zegt Het Veerse Meer, is er geen!

Genieten in Zeeland! rust, ruimte, helder vaar- en zwemwater en schone lucht…

In dit aantrekkelijk, rustige gebiedje bij het internationaal bekende Veerse Meer, biedt BOOT makelaars een vrijstaande, stenen, prima onderhouden recreatiewoning aan.

Deze aantrekkelijke woning is gebouwd op maar liefst 654m² eigen grond en ligt op een zeer rustige locatie dicht bij het Veerse Meer. In de directe nabijheid zijn vele recreatiemogelijkheden o.a. op het gebied van watersport met meerdere havens in Wolphaartsdijk.
Rondom het huis vindt u veel groen, waardoor uw vrijheid en privacy absoluut optimaal is. Groot pluspunt is dat u vanuit het parkje direct de dijk over wandelt naar het water (met uitkijkpunt), de jachthaven, of de zonneweiden langs recreatiegebied “De Piet”.

De indeling is als volgt:

U parkeert er met 2 auto’s op eigen (afsluitbaar) terrein. De sfeervolle woonkamer heeft een schuifpui naar een zonnig terras (op het zuiden) en veel glas aan de zijkant.
Er is een nette half open keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, keramische kookplaat, combi magnetron, koelkast). Verder vindt u op de begane grond een portaal/berging met meterkast en wasmachineaansluiting alsmede 2 keurige slaapkamers (in sommige gevallen wordt de berging omgebouwd tot 3e slaapkamer) en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Achter het huis is een praktische houten berging en rondom het pand ligt een goed onderhouden tuin met heerlijk terras. De volwassen eikenboom is er een echte eyecatcher. Het afsluitbare hekwerk aan de voorzijde geeft het huis gelijk een degelijke, verzorgde aanblik. Genietend van deze riante tuin overvalt u een weldadige rust. En dat is waar u naar op zoek bent..

Algemeen:
Bouwjaar 1968, omstreeks 1994 zijn een aantal aanpassingen uitgevoerd en sindsdien zijn er met enige regelmaat verbeteringen en meer comfort aangebracht. Centrale verwarming (aardgas) d.m.v. radiatoren. Kunststof kozijnen en een grote schuifpui, dubbel glas, dakisolatie. (Dakbedekking bitumen 1998) en zonwering aanwezig.

Prettig voor u om te weten is dat u in dit gebied geen parklasten en of iets dergelijks betaald. U mag er zoveel gebruik van maken als u zelf wilt en eventueel ook verhuren, mits het uitsluitend recreatief gebruik betreft.

Het betreft hier een rustige enclave van een aantal in de basis gelijke woningen die echter in de loop der jaren door diverse verbouwingen nu een grote verscheidenheid in architectuur laten zien

Kortom: kies de juiste koers met BOOT naar Inlaag 48 te Wolphaartsdijk!

Deze bungalow wordt aangeboden inclusief de complete stoffering, meubilering en inventaris m.u.v. enkele persoonlijke spullen.

Deze documentatie is met zorg samengesteld. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend. Eventuele vermelde afmetingen zijn plus/minus maten. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • In_verkoop_genomen
  € 245.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1968
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  45 m²
 • Perceelsoppervlakte
  654 m²
 • Inhoud
  166 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Tuin rondom

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.