Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Lange Noordstraat 39b

MIDDELBURG
Icon
141 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op goede locatie gelegen zeer ruim appartement in residence “Noordstaete” gesitueerd aan de Lange Noordstraat in hartje Middelburg. Wij mogen u dit appartement aanbieden. Het geheel bestaat uit een woning van circa 141m2 met twee slaapkamers, een souterrain onder de gehele woning, een berging, en optioneel een garage aan de achterzijde. Met recht bieden wij u dan ook een zeer compleet geheel aan.

Residence “Noordstaete” is gesitueerd in een rijksmonument uit 1825. Na diverse andere functies is het gebouw in 1996/1997 gesplitst in 6 appartementen. Het appartement wat wij u mogen aanbieden is gesitueerd op de begane grond en is ingericht met oog voor de authenticiteit van het complex.

Het appartement is te bereiken via een imposante gezamenlijke hal met fraaie trappenpartij. Het woon en slaap deel van het appartement zijn gescheiden door een ruime gang. Vanuit deze gang zijn alle ruimtes bereikbaar. De woonkamer is zeer ruim en meet maar liefst 50m2. Fraaie ruitramen, authentieke details zoals een schouwpartij, hoge plafonds en een parketvloer zorgen voor een fraai geheel. Vanuit de woonkamer is er toegang richting de achtertuin. Deze is gezamenlijk maar het deel direct achter het appartement is de privé tuin van de bezitter van dit appartement. Op dit zonneterras is het heerlijk vertoeven met een hoge mate van privacy. De keuken is luxe en voorzien van een koelkast, vrieskast, vaatwasser, oven, inductie kookplaat, close-in boiler en een quooker.

De grootste slaapkamer meet maar liefst 25m2 en biedt toegang richting de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel, toilet, en bidet. Aansluitend bevind zich de tweede slaapkamer die prima dienst kan doen als werk of logeerkamer. Voorts is er op de begane grond nog een toilet, provisieruimte en een opstelruimte voor de cv ketel.

Middels een trap is vanuit de gang het souterrain bereikbaar. Deze doet momenteel dienst als opbergruimte en heeft geen directe functie. Dit souterrain is qua oppervlakte bijna even groot als het appartement en een deel van de ruimte is na wat aanpassingen prima te gebruiken als hobbyruimte, slaapkamer of wijnkelder. Aan u de keus.

Aan de achterzijde van het complex bevind zich de gezamenlijk tuin waarvan een deel in gebruik is bij het te verkopen appartement. Tevens is hier de berging gesitueerd en daarachter bevind zich de parkeerplaats.
Algemeen:
-Verwarming alsmede warmwater door middel van een jonge Nefit HR ketel;
-Grotendeels voorzien van voorzetramen;
-Optioneel is er aan de achterzijde een garage aan te kopen;
-Oplevering in onderling overleg.

Middelburg is met ruim 40.000,inwoners de hoofdstad van Zeeland en de zevende monumentenstad van Nederland met fraaie monumenten zoals onder meer het Abdijcomplex, de Lange Jan, het Stadhuis, de Sint Jorisdoelen en het Van de Perrehuis. Bijna alle belangrijke voorzieningen bevinden zich dan ook in Middelburg. Daarnaast zijn strand, natuur en duingebied op korte afstand gesitueerd. Er is een goed ontsluiting richting de snelweg A58. Vanuit Middelburg staat u binnen circa 1 uur in steden als Antwerpen en Breda.

Interesse? Één van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Bouwjaar
  1825
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  141 m²
 • Inhoud
  700 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In centrum
 • Tuin
  Zonneterras Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Middelburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.