Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

J.W. Schuurmanstraat 111

DOMBURG
Icon
112 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Betaalbaar wonen in Domburg!
Deze woning heeft veel te bieden, onder andere vier slaapkamers, een ruime woonkamer en een diepe achtertuin. Daarnaast is de woning gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Domburg. Voorzieningen bevinden zich op korte afstand waarbij de basisschool zelfs op loopafstand is gelegen. Uiteraard is de zee en overige natuur vanaf deze locatie altijd dichtbij. Kom binnenkijken voor de juiste indruk.

WONEN
De woonkamer is met zo een 27m² ruim bemeten en lekker licht te noemen. Vanuit de woonkamer is er een leuk zicht op de omgeving. De keuken is voorzien van onder andere een gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en afzuigkap. Momenteel is er vanuit de keuken door middel van een deur toegang tot de woonkamer, u zou er ook voor kunnen kiezen om een open keuken te creëren. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. In de hal zijn er een handige trapkast en een modern toilet aanwezig.

SLAPEN
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. Twee van de drie slaapkamers zijn ruim bemeten en ook de derde kamer is zeker niet klein. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een handige inbouwkast. Een speels indeling zorgt voor een originele badkamer. Deze beschikt over een douche, wastafel en toilet. Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Deze is voorzien van een overloop en een vierde slaapkamer. Op de overloop bevindt zich de cv-opstelling. De slaapkamer is ruim en tevens is er een zee aan bergruimte.

TUIN
De woning heeft zowel een voor- als achtertuin. De voortuin is voorzien van groen en bestrating en eigenlijk geldt voor de achtertuin hetzelfde. Achterin de tuin staat een stenen berging en er is een vrije achterom. Aan de achterzijde grenst het perceel tevens aan een brede groenstrook waardoor er in de achtertuin een hoge mate van privacy is.

DEZE WONING HEEFT EEN PERMANENTE WOONBESTEMMING. RECREATIEF GEBRUIK IS NIET TOEGESTAAN.

ALGEMEEN
-De spouwmuren zijn in 2021 na geïsoleerd
-Op de voordeur en het badkamerraam na voorzien van dubbel glas
-Oplevering in onderling overleg, dit kan snel.

Domburg is een geliefde badplaats. Er is een hoog voorzieningenniveau en tevens heeft Domburg een rijke historie. Het strand, de duinen en overige natuur zijn prima geschikt om te onthaasten. Vanuit deze woning staat u hier binnen enkele minuten lopen. Domburg heeft diverse restaurants, winkels, horeca, een supermarkt, zwembad, golfbaan en nog veel meer voorzieningen. Wilt u wonen op steenworp afstand van de prachtige kust dan zien wij u graag.

Interesse? Een van onze makelaars leidt u graag rond.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1975
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  112 m²
 • Perceelsoppervlakte
  174 m²
 • Inhoud
  388 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Domburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.