Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Henry Dunantstraat 31

WOLPHAARTSDIJK
Icon
135 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Een woning waar werkelijk niets meer aan hoeft te gebeuren! Aan de Henry Dunantstraat 31 te Wolphaartsdijk staat deze twee-onder-een-kapwoning die door de jaren heen is vernieuwd en uitgebouwd. De woning verkeerd in een geweldige staat en kan zo in gebruik worden genomen. Bent u op zoek naar voldoende ruimte zonder te veel te moeten klussen?

Vanaf 2013 tot afgelopen jaar zijn er zaken in en rondom de woning aangepakt, waardoor het geheel instapklaar is. Daarnaast is er aan de achterzijde van de woning een volledig geïsoleerde tuinkamer gerealiseerd. De woning biedt daarmee een ruime begane grond met een tweetal zithoeken. Op de eerste verdieping volgen een drietal slaapkamers en de prachtige badkamer. De tweede verdieping heeft een zeer ruime overloop en een vierde slaapkamer.

De woning staat op de hoek van de straat en heeft daardoor een breed perceel van 246 m2 eigen grond. De gehele achtertuin is in 2019 aangepakt en er zijn daarnaast nieuwe schuttingen geplaatst. Aan de linkerkant van de woning is vervolgens een heerlijke overkapping gerealiseerd.

De entree van de woning ligt aan het einde van de oprit en komt uit in de hal. De hal geeft toegang tot het recent vernieuwde toilet, de meterkast, de trapopgang en de woonkamer. De ruime woonkamer is in een U-vorm rond de hal gelegen. Voorin is het eerste zitgedeelte gelegen, gevolgd door het eetgedeelte en de keuken achterin.

Door de aanbouw van de tuinkamer is de woonkamer ruim opgezet, met zowel voorin als in de tuinkamer een heerlijke zithoek. De nette keuken ertussen bestaat uit een koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is vervolgens dus de tuinkamer te bereiken. De woonkamer, keuken en hal zijn allen voorzien van vloerverwarming.

Deze laatste ruimte is volledig geïsoleerd en daarmee een volwaardige aanbouw. Met de openslaande deuren en veel ramen is het een heerlijk lichte ruimte om het gehele jaar van de tuin te genieten.

Via de overloop op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Voorin liggen de twee kleinere kamers, met achter in de ouderslaapkamer. Deze laatste ligt over de breedte van de woning en heeft een prachtige vaste kast. De prachtige badkamer ligt in het midden en is in 2015 geheel vernieuwd. De ruimte bestaat uit een inloopdouche, wastafel en een tweede toilet.

De tweede verdieping is via de vaste trap vanaf de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Omdat de goot van de kap hoog ligt gaat het hier om een volwaardige verdieping met een ruime overloop en een vierde slaapkamer. Op de overloop is er plaats voor de witgoedapparatuur, de Cv-ketel, de omvormer en extra bergruimte.

Naast de vernieuwingen aan de binnenzijde zijn er ook genoeg aan de buitenzijde terug te vinden. Te beginnen bij de zes zonnepanelen die in 2020 zijn geplaatst en een mooi rendement opleveren. Daarnaast is in 2019 de gehele tuin vernieuwd, met nieuwe schuttingen en aanleg. Aan de linkerzijde is een overkapping geplaatst om tot in de late uren buiten te kunnen genieten.

Bent u benieuwd naar de zeer nette staat van deze woning? Maak een afspraak via 0113-251000 voor een bezichtiging!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  2001
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  135 m²
 • Perceelsoppervlakte
  246 m²
 • Inhoud
  442 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.