Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Haaksbergenstraat 3

OOST-SOUBURG
Icon
90 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Aan een gezellige straat in Oost-Souburg staat deze tussenwoning met een charmante uitstraling. De woning heeft een ruime woonkamer, een dichte keuken met toegang naar de op het westen gelegen achtertuin. Op de verdieping zijn drie slaapkamers met inbouwkasten waarvan twee aan de achterzijde van de woning en één aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en wasmachineaansluiting. Er is nog een bergzolder welke via een schuiftrap te bereiken is. Tevens is de woning voorzien van zes zonnepanelen.

De woning is gelegen dicht bij de kern van Oost-Souburg, waarbij het dorps centrum met al zijn voorzieningen waaronder een grootte supermarkt voor de dagelijkse boodschappen makkelijk te bereiken zijn te voet of met de fiets, de uitvalsweg A58 naar Middelburg en Vlissingen is eveneens goed te bereiken.

De woning wordt te koop aangeboden met de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘Kopen naar Wens’-regeling waarbij je de woning aankoopt met een uitgestelde betaling van € 40.000,-, zo kun je de woning aankopen voor een minimale koopsom van € 162.000,- k.k.

Het betreft een voormalige huurwoning en is per direct beschikbaar. Bij meerdere kandidaten geldt een voorkeurspositie voor starters woonachtig in Oost-Souburg, onder de 40 jaar, met een eerste voorkeur voor huurders van Zeeuwland. Van de woning is een bouwkundig rapport aanwezig en ter inzage beschikbaar.

U kunt op deze woning reageren tot uiterlijk 25 juni 2024 09:00 uur. Daarna worden de kandidaten geïnventariseerd en zullen de bezichtigingen plaatsvinden op 2 juli 2024 tussen 09:30- 10:30 uur.

Let op, deze woning mag enkel worden aangekocht voor zelfbewoning en niet verhuurd worden aan derden en er geldt een voorkeursbepaling vanuit onze opdrachtgever maar schroom niet ten alle tijden te reageren als je interesse hebt!

Het betreft een fijne eengezinswoning met onder meer drie ruime slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een riante bergzolder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Er is een projectnotaris door verkoper aangewezen waar de eigendomsoverdracht dient plaats te vinden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht onder voorbehoud
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Tussenwoning
 • Type woonhuis
  Tussenwoning
 • Bouwjaar
  1947
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  90 m²
 • Perceelsoppervlakte
  126 m²
 • Inhoud
  275 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Aan te leggen

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Middelburg
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Oost-souburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.