Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Frederiksstraat 11

WOLPHAARTSDIJK
Icon
255 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Je zoekt het overal, je vindt het in Zeeland: zeer verrassend, groot, bijna vrijstaand huis op ruim 900m² met heel veel extra mogelijkheden (waaronder kantoor aan huis, atelier e.d.), gelegen op een magnifieke plek aan de rand van Wolphaartsdijk.

Wolphaartsdijk is een leuk dorp in de gemeente Goes met circa 2.000 inwoners. Er zijn twee supermarkten en verschillende basisscholen. Ook zijn er enkele restaurants en telt het dorp meerdere verenigingen. Dan hebben we het nog niet gehad over de onbeperkte (watersport)mogelijkheden van het Veerse Meer, de jachthaven en de omringende schitterende natuur! Stedelijke voorzieningen treft u binnen een straal van 8 km. in het gezellige stadje Goes, maar ook Middelburg is niet ver.

Benieuwd naar de indeling? deze is als volgt:

U parkeert er gemakkelijk gratis voor het huis of er naast op eigen terrein. Vervolgens komt u binnen in de hal en de gang met meterkast, toilet, garderobe en trapopgang.

Links van de hal treft u de voormalige kamer en suite. Omdat er een bedrijf aan huis gevestigd is functioneert deze ruimte momenteel als werkruimte. Aan de achterzijde is deze flink uitgebouwd waardoor een grote kamer is ontstaan met schuifpui en een prachtig uitzicht op de achter gelegen tuin. Leuk detail is hier de smaakvolle wanddecoratie; een echte eye catcher!

Vanuit de hal heeft u op de begane grond ook toegang tot de aangebouwde ruimte naast de oorspronkelijke woning. Hier vindt u aan de voorzijde een royale kantoorruimte. Deze is ook rechtstreeks vanaf de straatzijde met een schuifpui bereikbaar. Deze kantoorruimte is met een glazen deur afgescheiden van een portaal met pantry en toilet.

Het accent van woning ligt echt aan de achterzijde! Achter het kantoor ligt namelijk de keuken (met heel veel laden, vaatwasser, 5 pits gas kooktoestel, reuze grote koelkast en oven) en, ook heel praktisch, een buitendeur voor rechtstreekse toegang tot het terras.

3 treden lager (hoe fantastisch….!) is een zeer riante tuingerichte woonkamer met aparte studio, heel veel lichtinval, een gezellige houtkachel en een prachtig uitzicht op de tuin. Na gedane arbeid is het hier goed rusten, lachen, praten, eten, dansen, relaxen ect. De grote schuifpui gaat open en u wandelt zo uw eigen lusthof in……….!

De trapopgang vanuit de hal brengt u op de verdieping. Hier is de overloop met kastenwand en daarin verdekt opgesteld een wasmachineaansluiting en c.v. ketelopstelling. Verder treft u er 3 slaapkamers alsmede een kingsize 4e slaapkamer en een kolossale badkamer. De badkamer is uitgevoerd met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Achter het huis ligt een buitengewoon prettige tuin die geheel natuurlijk overloopt in een weide waar in het voorjaar de schapen lopen. Dit alles tegen een decor van een eeuwenoude dijk met daarop prachtige bomen. U heeft er heel veel privacy. Niet voor niets is er een heerlijk groot terras, een zwembad en een jacuzzi. Verder diverse planten, bomen, een kweekkas een fijne hobbyschuur, een mooie vijver etc. etc.

Kortom:
een object dat zich beter laat beleven dan beschrijven. Dus zoekt u een huis met ruimte en echt veel mogelijkheden, een grote tuin, veel privacy en een omgeving die gekenmerkt wordt door rust, ruimte, water, zuivere lucht en prachtige wolkenpartijen? Dan helpt BOOT makelaars u graag om met dit object uw wens werkelijkheid te laten worden.

Oplevering in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Halfvrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1948
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  255 m²
 • Perceelsoppervlakte
  901 m²
 • Inhoud
  881 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  8
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.