Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Duinstraatje 8

ZOUTELANDE
Icon
100 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning welke is gelegen op een unieke plek op Walcheren? Dan moet u zeker eens komen kijken bij Duinstraatje 8 in Zoutelande. Deze jaren dertig woning is echt gelegen op een unieke locatie aan de voet van de duinen….u loopt zo vanuit uw tuin de duinen in richting het strand! Ook het centrum van het dorp met al haar leuke winkeltjes, restaurantjes en gezellige terrassen zijn om de hoek. Het Duinstraatje is verder een rustig en doodlopend straatje met alleen bestemmingsverkeer…..kortom een fantastische en unieke plek om te wonen!

PERMANENTE BEWONING/DAUERFHAFT WOHNEN/PERMANENT RESIDENCE

Het dorp Zoutelande is gelegen onder aan de voet van de duinen tegenaan de Noordzee. Het is gunstig gelegen ten opzichte van steden als Middelburg en Vlissingen en het mondaine Domburg. Zoutelande is het enige dorp in Nederland met een op het zuiden gelegen strand en wordt daardoor ook wel de “Zeeuwse Riviera” genoemd. Het strand van Zoutelande heeft een lengte van circa 5 kilometer en wordt beschermd door een dijk met een unieke promenade en de hoogste duinen uit de omgeving. Ook de directe omgeving van Zoutelande is noemenswaardig, hier kan je hele mooie fiets- en wandeltochten maken. Vooral het natuurgebied langs de duinen is de moeite waard!

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is zowel de woonkamer, de badkamer, de slaapkamer en de keuken te bereiken. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en vanuit de woonkamer heeft u een fraai uitzicht op de duinen. De keuken is voorzien van een recht keukenblok en diverse inbouwapparatuur en biedt toegang tot de bijkeuken met opstelling cv-ketel en een douche waar u zich kunt afspoelen na een heerlijk dagje strand!
De badkamer is ruim van opzet en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping:
Middels een bordestrap kom je op de eerste verdieping en hier bevinden zich nog drie ruime slaapkamers met vaste kasten en een apart toilet op de overloop.

Garage:
In de tuin staat een vrijstaande stenen garage welke is voorzien van elektra.

Algemeen:
– Unieke locatie aan de voet van de duinen,
– Gelegen op een perceel van 285 m² eigen grond,
– Vrijstaande garage,
– Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein,
– Jaren dertig woning,
– Gelegen aan het eind van een doodlopend straatje.

Om een goede indruk van deze leuke woning te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie cq. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld cq. gestort bij de notaris In de koopovereenkomst zal tevens o.a. een ouderdomsclausule, geen eigen bewoningsclausule en een asbestclausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1934
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  100 m²
 • Perceelsoppervlakte
  285 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Normaal

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Zoutelande?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.