Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Buteuxstraat 29

OOST-SOUBURG
Icon
115 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Uniek woonhuis met ruime garage, vier slaapkamers, zonnige tuin met veel privacy en een riante badkamer. Dit is echt een woning die u, voor een juiste beoordeling, gezien moet hebben. Kom kijken en wij vertellen u graag alles over deze woning.

WONEN EN MEER
De woonkamer kent een speelse indeling en is door de aanwezigheid van diverse raampartijen licht te noemen. Keuken en woonkamer vormen samen één ruimte. De keuken is voorzien van een bar, oven, gaskookplaat en magnetron. Verder is er een praktische bijkeuken met wasmachineaansluiting en een separate toiletruimte.

Pluspunt van deze woning is de inpandige garage. Deze is voorzien van een dubbele deur, elektra en verwarming. Tevens is via een vlizo trap waarmee de handige bergzolder boven de garage bereikbaar is. De garage is een ideale werk- of hobbyruimte.

SLAPEN
Op de verdieping zijn er vier, twee grotere en twee wat kleinere, slaapkamers aanwezig. Dakkapellen zorgen voor voldoende stahoogte. Bijzonder is de ruim opgezette badkamer. Deze is bereikbaar door één van de slaapkamers en bevindt zich boven de garage. De badkamer is voorzien van een toilet, bad, douche en wastafel.

TUIN
De achtertuin is ruim bemeten en grenst aan een garageplein. Mede hierdoor is er een hoge mate van privacy. Momenteel is de tuin ingedeeld door middel van terrassen, groen, borders en een tuinhuis. Middels een poort is er een ontsluiting richting de openbare weg.

ALGEMEEN
-Goed onderhouden woning, op punten toe aan modernisatie
-Rolluiken
-Fraaie voorgevel
-Sfeervolle gashaard in de woonkamer
-Oplevering in onderling overleg.

OMGEVING
Oost-Souburg heeft een hoog voorzieningenniveau met onder andere een supermarkt, bakker en een eigen treinstation. Daarnaast zijn Vlissingen en Middelburg evenals de uitvalsweg A58 op korte afstand gelegen. U woont hier centraal met alle gemakken dicht bij de hand.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1910
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  115 m²
 • Perceelsoppervlakte
  221 m²
 • Inhoud
  475 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door Makelaarskantoor Zwaan
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Makelaarskantoor zwaan staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 118 553 288 info@zwaanmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Oost-souburg?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.