Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Burgemeester C Koertstraat 5

WOLPHAARTSDIJK
Icon
107 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Ruimte! Dat is waar de Burgemeester C Koertstraat 5 in Wolphaartsdijk op meerdere punten in voorziet. Als eerste is er de ruime twee-onder-een-kapwoning met een geweldige lichte woonkamer en hierboven twee volwaardige verdiepingen met in totaal vier slaapkamers.

Maar dat is niet het enige, naast de woning staat namelijk een fijne garage met ervoor plek voor een tweetal auto’s op de eigen oprit. De woning en garage staan samen op een perceel van 305 m2 eigen grond, die recht op het zuiden ligt.

Kortom een fijne woning uit 2000, die in goede staat verkeerd en veel biedt. Benieuwd naar de woning? Maak een afspraak via 0113-251000 om de ruimte te komen ervaren!

De entree van de woning ligt aan de eigen oprit en komt uit in de hal. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang en de woonkamer. Hierna volgt de verrassend ruime woonkamer. Deze heerlijk lichte ruimte heeft voorin het zitgedeelte, wat door de karakteristieke erker aan de voorkant extra ruim is.

Achterin ligt vervolgens het eetgedeelte. Deze laatste heeft een lekker zicht op de tuin en is door de zonligging ook altijd fijn belicht. Links op het eetgedeelte ligt de halfopen keuken. De keuken is voorzien van ene inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Via de overloop op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Voorin liggen de twee kleinere kamers, met achter in de ouderslaapkamer. Deze laatste ligt over de breedte van de woning. De badkamer ligt in het midden van de woning en bestaat uit een bad, wastafel en tweede toilet.

Na de eerste verdieping volgt er een volwaardige tweede verdieping. Via de vaste trap is de ruime overloop te bereiken. Hier is er plek voor de witgoedapparatuur en de cv-ketel en omvormer voor de zonnepanelen hangen er. Er liggen achterop de kap een vijftal zonnepanelen, naast de vier op de garage. Naast de overloop die heerlijk veel extra bergruimte geeft volgt een royale vierde slaapkamer!

De achtertuin is vanaf de keuken te bereiken, maar er ligt ook een achterom langs de garage. Daarmee is de tuin heerlijk breed, wat samen met de ligging op het zuiden dit tot een heerlijke plek maakt. In de garage hangt de tweede omvormer hier is ook plek voor de witgoedapparatuur.

Direct achter de woning is als eerste een zonnig terras aangelegd. Vanaf dit terras is de garage te bereiken. In de garage is er plek voor een auto of fijn veel extra bergruimte. Op het terras volgt een deel groen, met achterin nog de houten berging.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  2000
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  107 m²
 • Perceelsoppervlakte
  305 m²
 • Inhoud
  446 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.