Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Bijsterweg 38

WOLPHAARTSDIJK
59 m²
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Betaalbaar wonen in een sfeervolle woning aan de rand van de Zeeuwse polders? Dat kan hier aan de Bijsterweg 38 in Oud-Sabbinge. Deze enorm sfeervolle woning aan de rand van het dorp mag Sinke Komejan u nu te koop aanbieden.

De straat uit en het groen van de polder komt direct tegemoet. Slechts op een paar minuten afstand volgt het Veerse Meer. Naast de betaalbaarheid is dit dus ook nog eens een fantastische plek om te wonen.

De entree tot de woning ligt aan de achterzijde. Via het pad langs de woning en de achtertuin is deze te bereiken. De entree komt uit in de bijkeuken, waar er plek is voor de witgoedapparatuur en extra bergruimte.

Hierop volgt de keuken, welke is voorzien van gasfornuis, afzuigkap, en oven. De keuken is direct het verbindingsstuk tot de andere ruimtes. Te beginnen met de woonkamer aan de voorkant.

Deze geweldig sfeervolle en knusse ruimte is recent nog geheel onderhanden genomen. Er is plek voor zowel een eethoek als een zithoek, met momenteel de eerste tegen de achterste binnenwand aan en de tweede in de linkerhoek.

Achter de woonkamer en naast de keuken volgt de badkamer. Deze is nog niet lang geleden vernieuwd samen met het aparte toilet en bestaat uit een douche en wastafel. Achter de badkamer ligt, in de diepe aanbouw, de eerste slaapkamer.

Deze ouderslaapkamer is van een heerlijk formaat. Maar het is niet de enige kamer, met op de eerste verdieping nog een tweede slaapkamer. Deze is via de trap vanuit de keuken te bereiken. De kamer ligt over de gehele breedte van de verdieping.

De achtertuin ligt op het noordwesten, met geen bebouwing achter geeft dit tot laat de zon in de tuin. Direct achter de woning staat de veranda waar het op een warme dag heerlijk genieten is. Achterin de tuin volgt de houten berging.

Wolphaartsdijk is vooral geliefd bij toeristen en watersporters vanwege de nabijheid van het Veerse Meer. Het meer biedt uitstekende mogelijkheden voor zeilen, windsurfen, kajakken, en andere watersportactiviteiten. Bovendien zijn er diverse jachthavens en strandjes waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de natuur. In de omgeving van Wolphaartsdijk zijn er ook prachtige wandel- en fietsroutes door het Zeeuwse landschap. Fietsen langs de dijken en door de polders biedt een unieke ervaring om de typische Zeeuwse sfeer te proeven.
Wolphaartsdijk is een charmant dorp dat bezoekers trekt vanwege zijn prachtige natuur, watersportmogelijkheden en ontspannen sfeer. Het is een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar rust en genieten van activiteiten op en rond het water.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Type woonhuis
  Twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar
  1920
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  59 m²
 • Perceelsoppervlakte
  153 m²
 • Inhoud
  220 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Geiser eigendom
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Achtertuin Normaal

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.