Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Bieweg 1

VEERE
Icon
360 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

De allure van een oude buitenplaats, zonder de uitdagingen van een monumentaal pand. De privacy van vrij wonen, zonder het gevoel van eenzaamheid. Een ruim en statig landhuis, maar dan wel met een knus karakter. Bestaat het? Ja.

Waarschijnlijk ben je al verkocht als je via de oprijlaan naar de woning rijdt over een sfeervol grindpad omringd door bomen, bloemen en prachtige vergezichten. Dan kom je aan. De woning en de omliggende tuin vechten om je aandacht. Waar kijk je het eerst naar? De originele details in de gevel en kozijnen? De prachtige hagen met daarachter de uitgestrekte borders? Je hebt echt een paar minuten nodig om alles in je op te nemen.

Groot landhuis met knus gevoel
Buiten zie je het al, maar eenmaal binnen voel je ook dat dit niet zomaar een groot landhuis is. Vanuit de centrale hal kijk je vier mooie ruimtes in. De sfeervolle voorkamer nodigt je uit met zijn fantastische uitzicht over de diepe voortuin. De woonkamer lokt je naar binnen met zijn prachtige open haard en grote raampartijen. De landelijke keuken laat je direct aan heerlijk verse appeltaart denken. En in de eetkamer, met zijn prachtige kastenwand, krijg je al zin in de eerste dinerparty.

Een familiehuis dat je wilt delen
Dinerparty’s en feestelijke kerstmaaltijden met vrienden en familie zijn in dit huis al volop gehouden. Dit is ook echt een familiehuis dat je met iedereen wilt delen. Het biedt niet alleen de gezelligheid, maar ook alle ruimte om gasten te ontvangen. Met drie ruime slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping en een riante zolderetage met aparte slaapkamer, kan iedereen nog blijven slapen ook.

Verrassingen
Dit huis heeft bovendien allerlei verrassingen voor je in petto. De meer dan sfeervolle kelder bijvoorbeeld, met het perfecte klimaat voor een mooie wijncollectie. Een zeer ruime bijkeuken met oud granieten aanrecht en een fabuleus uitzicht. Een verborgen personenlift en een ‘geheime’ ruimte achter een boekenkast in de woonkamer. En overal originele details zoals oude tegeltjes, geruite ramen en sierlijke deurknoppen.

Dit is wonen aan Bieweg 1
Wonen aan Bieweg 1 is wakker worden met de opkomende zon. Neerploffen aan de keukentafel waar je door het raam naar de bloesemzee van de appelbomen kijkt en vogels, hazen en fazanten voorbij ziet komen. En door de tuindeuren van de woonkamer het terras opstappen en genieten van een wijntje in de avondzon. Waar je ook gaat of staat, je wordt omarmd door de warmte van dit bijzondere huis en de tuin die je vier seizoenen lang op natuurschoon trakteert.

Warm welkom
Niet alleen deze woning en tuin, ook het pittoreske Veere ontvangt je warm en hartelijk. Het stadje zelf is levendig, kent een divers cultureel aanbod, een afwisselend wandelgebied en vele mogelijkheden voor watersport op het Veerse meer. In de buurt staat iedereen voor elkaar klaar. Je hebt dus alle gezelligheid, hulp en voorzieningen bij de hand, maar kunt ook volop van je rust en privacy genieten.

Nog even een rondje
Loop, voordat je vertrekt, nog even een rondje in de mooi aangelegde tuin. Neem de combinatie van het intieme gevoel van privacy en uitgestrektheid van de omgeving in je op. Ruik de geuren van de kruidentuin. Visualiseer een gezellige high tea in het tuinhuisje en wandel nog even over de bospaadjes. Kortom: geniet!

Om een goede indruk te krijgen nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op tel. nr. 0118 689000 of stuur een email naar info@sinke.nl.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Standaard wordt er een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs in de koopovereenkomst opgenomen. Deze zal door koper moeten worden gesteld c.q. gestort bij de notaris. Daarnaast zullen er diverse aanvullende artikelen in de koopovereenkomst opgenomen worden met betrekking tot onder meer de ouderdom en eventueel aanwezig asbest.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1965
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  360 m²
 • Perceelsoppervlakte
  30730 m²
 • Inhoud
  1488 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  7
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.