Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Veerseweg 54

VEERE
Icon
250 m²
Icon
kamers
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Dit uitzonderlijk goed onderhouden monument is gelegen in buurt Zanddijk in het pittoreske Veere en waarvan de geschiedenis teruggaat tot in de 11e/12e eeuw. De afgelopen jaren is het pand met oog voor detail volledig gerestaureerd maar absoluut met behoud van de aanwezige historie. Hierdoor is het een uitzonderlijk bijzonder object geworden waarvan u alleen een goede indruk kunt krijgen door het te bezichtigen. De huidige eigenaren hebben tevens een gastenverblijf/vakantiewoning die thans een bruto opbrengst van ca. €15.000,- per jaar genereert .

Globale indeling:
Via de entree komt men in de hal en hier bevindt zich het toilet. De zeer fraaie en handgemaakte woonkeuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap met plasma filter, oven, hotfill en vaatwasser. De open woonkeuken is direct verbonden met de fantastische en riante woonkamer (voormalige schuur) en hier kijk je direct op de fraaie en in 2005 vernieuwde sporenkap. De woonkamer heeft onder meer vloerverwarming, een recent aangebrachte houtkachel en een riante vide die thans in gebruik is als werkruimte. Hier zijn een drietal grote dakramen geplaatst en daardoor heb je een fantastisch uitzicht over het eiland. Op de begane grond bevindt zich ook de vakantiewoning en deze is zowel vanuit de woning als via een eigen voordeur te bereiken. De vakantiewoning is ook luxe afgewerkt en heeft een fraaie keuken, een ruime slaapkamer en eigen toilet en badkamer. De sfeer is van ongekende klasse en straalt echte historie uit mede vanwege de nog aanwezige oude (Delftsblauwe) tegeltjes. Op de verdieping zijn drie riante slaapkamers en een nette badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Vanuit de ouderslaapkamer is nog een ruime bergzolder te bereiken.

De tuin is een paar jaar geleden ontworpen en aangelegd en past helemaal in de sfeer van het pand. Er zijn diverse borders, een vijver en achter in de tuin staat een riante overkapping welke voorzien is van elektra en een houtkachel. Hier kan men al vanaf de eerste lente zonnestralen heerlijk genieten van de rust en sfeer die het pand uitstraalt….een uniek plekje! Er is nog een aparte berging voor bijvoorbeeld de fietsen en naast de woning zijn nog parkeerplaatsen gecreëerd (op eigen terrein).

De ligging is ook fantastisch! Rustig wonen op een steenworp afstand van zowel het centrum van het pittoreske stadje Veere als het Veerse meer. De fraaie stad Middelburg met al haar voorzieningen is zeer centraal gelegen vanaf deze woning. Verder bevinden zich op korte afstand de uitvalswegen naar de A58 en de dammenroute naar Rotterdam (N57).

Algemeen:
– Sporenkap vernieuwd in 2005 en geïsoleerd,
– In 2005 zijn de gevels gezandstraald,
– In 2016 is de zijgevel geheel opnieuw gevoegd en zijn er ca. 650 bakstenen (moppen) vervangen,
– In 2016 is de woning geheel geschilderd door een monumenten schilder,
– In 2018, 2019 en 2022 is het buitenschilderwerk bijgewerkt,
– In 2018 zijn de liggende delen nog bijgewerkt,
– In 2005 is de gehele elektrische installatie vernieuwd (19 groepen),
– Overal in de woning zijn aansluitingen voor internet,
– Volledig geïsoleerd,
– De overkapping in de tuin is in 2016 gebouwd,
– Het gastenverblijf/vakantiewoning is in 2016 verbouwd en toen voorzien van nieuwe keuken en badkamer,
– De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Historie:
De historie van Santdijck gaat terug tot 1153. De parochie en het ambacht Zanddijk, zoals we het nu kennen, is zelfs ouder dan de stad Veere. Hier lag het voormalige kasteel Sandenburgh van de heren van Borssele. Diverse bouwonderdelen van het woonhuis komen uit deze periode. De naastgelegen oude Bosweg leidde naar het kasteel. In de eeuwen daarna is het huis aangepast aan de bouwnormen en architectonische vormgeving van die tijd.

Na het lezen van deze presentatie is waarschijnlijk uw interesse gewekt. Dit monument is echt een aanrader en daarom ook een bezichtiging meer dan waard mede gezien het afwerkingsniveau en het comfort die dit pand biedt. Kortom, maak een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen! Wij verzorgen graag een rondleiding. Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs dient de te verkopen woningen in te (laten) meten volgens de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Bijzonderheden:
Standaard dient koper een bankgarantie c.q. waarborgsom van 10% van de koopprijs te stellen via de notaris. Dit zal opgenomen worden in de koopovereenkomst. In de koopovereenkomst zal er ook een algemeen asbest-artikel en een ouderdomsclausule worden opgenomen.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Status
  Verkocht
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Eindwoning
 • Type woonhuis
  Eindwoning
 • Bouwjaar
  1542
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  250 m²
 • Perceelsoppervlakte
  332 m²
 • Inhoud
  1200 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  In woonwijk
 • Tuin
  Achtertuin Fraai aangelegd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor je klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.