Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Inlaag 21

WOLPHAARTSDIJK
66 m²
kamers
€ 259.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes aan de rand van de wijk biedt BOOT makelaars te koop aan, nette vrijstaande stenen bungalow gebouwd op 325 m² eigen grond, 3 slaapkamers, ruime tuin en parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Verder is het prettig voor u om te weten dat u in dit gebied geen parklasten en of iets dergelijks betaald.

Verscholen in de oksel van de voormalige zeedijk rondom Het Veerse Meer ligt een kleinschalig recreatiepark. De twee belangrijkste kenmerken zijn er rust en veel groen. Op loopafstand vindt u de jachthaven, enkele sfeervolle restaurants en uiteraard Het Veerse Meer. Een ideale omgeving om werkelijk te genieten van uw welverdiende vakantie, even lekker uit te waaien en optimaal te onthaasten.

Indeling
Parkeer gemakkelijk op eigen terrein en betreed het huis via de entree aan de achterzijde. Stap de hal binnen en ontdek een eenvoudige, maar praktische keuken, perfect voor uw dagelijkse behoeften. De aangrenzende woonkamer verwelkomt u met overvloedig natuurlijk licht, dankzij de grote ramen die een prachtig zicht op de tuin bieden.

Via de woonkamer leidt een hal/portaal naar de badkamer en de eerste slaapkamer, waardoor een handige indeling ontstaat. De tweede slaapkamer is bereikbaar via de keuken.
Maar dat is nog niet alles! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een uitbreiding met een ruime slaapkamer, compleet met een prachtig uitzicht op de tuin.

Rondom het huis ligt een fijne tuin met gazon en veel groen, zodat uw privacy goed is. Heerlijk vertoevend op het terras geniet u van een geweldig uitzicht op de tuin richting de dijk. Op deze dijk, grazend tussen de knotwilgen treft u regelmatig een kudde schapen. Iets verderop in het gebiedje ligt een wandelpad waar u de dijk kunt oversteken voor een verfrissende duik in het Veerse Meer.

Deze woning wordt aangeboden geheel compleet inclusief meubilering, stoffering en inventaris behoudens een aantal persoonlijke zaken. U kunt er dus echt zo in!

NB het achtergelegen kavel, kadastraal bekend gemeente Goes, sectie AD, nummer 1481, groot 120 m² is te koop van de gemeente Goes. Prijs bedraagt € 70,– per vierkante meter.

Kortom: een bijzonder leuk huis voor veel geslaagde vakanties!

Deze documentatie is met zorg samengesteld. Aan de inhoud kunnen echter geen rechten worden ontleend. Eventuele vermelde afmetingen zijn plus/minus maten. Al onze aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 259.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Soort woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1968
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  66 m²
 • Perceelsoppervlakte
  325 m²
 • Inhoud
  244 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  3
Energie
 • Warm water
  Elektrische boiler huur
Buitenruimte
 • Ligging
  Beschutte ligging
 • Tuin
  Tuin rondom

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Boot makelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Boot makelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: +31 (0) 113 252 400 info@bootmakelaars.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles Icon
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.