Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Inlaag 65

WOLPHAARTSDIJK
42 m²
kamers
€ 239.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? IconBereken direct

Omschrijving

Inlaag 65, een vrijstaande recreatiewoning in Wolphaartsdijk, gelegen op het park “De Inlaag”. Deze bungalow staat op een ruim perceel van 506 m² en wordt omringd door een prachtige groene tuin, met een grote eikenboom en twee pruimenbomen in het middelpunt.

Bij aankomst vind je een oprit met ruimte voor twee auto’s, die leidt naar de entree van de woning. Bij binnenkomst bevindt de badkamer zich direct aan je linkerhand. De badkamer is eenvoudig ingericht en beschikt over een douche, wastafel en toilet.

De lichte woonkamer wordt gekenmerkt door grote ramen die een mooi uitzicht bieden op de tuin en het aangrenzende terras. De gaskachel zorgt voor warmte en sfeer op koudere dagen. Zowel de warmwatervoorziening als de verwarming werken op gas.

Het terras, dat via de woonkamer bereikbaar is, heeft deels een overkapping, waardoor je hier altijd comfortabel kunt genieten, ongeacht het weer.

Grenzend aan de woonkamer vind je een halfopen keuken, welke praktisch en eenvoudig is ingericht. In de keuken bevindt zich ook een Cv-ketel uit 2024. Aan weerszijden van de keuken bevinden zich twee ruime slaapkamers die voldoende plek bieden voor meerdere slaapplekken. De derde slaapkamer, gelegen aan de voorkant van de woning, is toegankelijk via de woonkamer.

De woning staat centraal op het perceel, waardoor je altijd wel een zonnig plekje in de royale tuin kunt vinden. Aan de zijkant van de bungalow bevindt zich een externe bergruimte van ongeveer 9 m².

In de zomer bruist het van de gezelligheid met toeristen, maar ook de lokale bevolking geniet volop van het nabijgelegen Veerse Meer. Het kleinschalige park biedt een oase van rust en privacy, perfect voor ontspanning.

Op loopafstand vind je de jachthaven, een supermarkt en diverse restaurants. In het zomerseizoen vaart er een fietspont tussen Wolphaartsdijk en Kortgene. De steden Goes en Middelburg liggen op korte afstand met de auto. Het centrum van Goes, met al haar faciliteiten, ligt op slechts 10 minuten rijden. In de omgeving zijn talloze recreatie- en watersportmogelijkheden.

Geniet van de rust en ruimte van Zeeland, terwijl je via de A58 snel in de Randstad en België bent. Antwerpen is bereikbaar in slechts een half uur rijden en Rotterdam binnen ongeveer een uur.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in Wolphaartsdijk!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 239.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  1968
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  42 m²
 • Perceelsoppervlakte
  506 m²
 • Inhoud
  156 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  4
Energie
 • Warm water
  Cv ketel
Buitenruimte
 • Ligging
  Aan rustige weg
 • Tuin
  Tuin rondom Verzorgd

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Goes
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Goes staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0113 25 10 00 goes@sinke.nl
Kan ik deze woning betalen?


Bereken direct

Maak direct een afspraak

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar meer aanbod in Wolphaartsdijk?

Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles Icon
Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
Bekijk alle veelgestelde vragen
Wat is een optie?

Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.