Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Camperveer 22

KAMPERLAND
114 m²
kamers
€ 575.000,- k.k.
Benieuwd of je de woning kan betalen? Bereken direct

Omschrijving

Een unieke recreatiewoning op een toplocatie.

Op het Domein ‘Het Camperveer’ ligt deze schitterende recreatiewoning, plaatselijk bekend als Camperveer 22. Het kleinschalige landgoed van 8 hectare is slechts voor 3% bebouwd. Kenmerkend is het statige appartementencomplex ‘Villa Helena’ gesitueerd in het midden van het landgoed. Rechts naast de Villa bevindt zich de ruime 8 persoons recreatiewoning Camperveer 22.

De vrijstaande recreatiewoning is gelegen op een perceel van 628 m2. De begane grond beschikt over een tweepersoons slaapkamer met eigen badkamer en een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken is prachtig uitzicht over de waterpartij en de bosachtige omgeving. Op de eerste verdieping zijn drie ruime tweepersoons slaapkamers en een losse badkamer en toilet gesitueerd. Vanaf het terras wordt het ultieme vakantiegevoel beleeft in een rustige omgeving.

In het kort:
– Camperveer 22, 4493 DK Kamperland
– Verhuurbare recreatiewoning
– Vraagprijs € 575.000,- k.k. excl. BTW
– Vraagprijs voor roerende zaken € 35.000,- excl. BTW
– Bouwjaar 2019
– Gelegen op 100 meter van het Veerse Meer

Ligging:
Domein Camperveer is gelegen nabij Kamperland, op Noord-Beveland, slechts 100 meter van het Veerse Meer. Kamperland is in trek als badplaats bij degenen die houden van watersport. Een ideale locatie voor surfers, zeilers, duikers en vissers. In Kamperland bevindt zich een diversiteit aan winkels, horeca, jachthavens, watersportcentra. Op korte afstand is de kust met de stranden, de Oosterscheldekering en Neeltje Jans. Via het pontje is Veere bereikbaar en plaatsen als Middelburg en Goes liggen op geringe afstand.

Verhuur:
De verhuur is uitbesteed aan LARGO, een onderdeel van Roompot Group en een professionele partij. Een commissionairsovereenkomst en onderhoudsservice Largo 2021 zijn opgenomen in de dataroom. De woning is verplicht ingericht met een voorgeschreven inrichting en inventaris teneinde vervanging, reparatie en onderhoud van de inrichting en inventaris zo makkelijk mogelijk te maken. Permanente bewoning is niet toegestaan.

Beheervereniging Domein het Camperveer:
Er is een beheervereniging Domein het Camperveer, waar eigenaren lid van zijn. Deze beheervereniging draagt zorg voor groen- en wegonderhoud en ophalen van het vuil. Het resultaat/begroting, offerte onderhoudswerkzaamheden en het beplantingsplan zijn opgenomen in de dataroom.

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na het besluit tot gunning aan de koper is meegedeeld.

Fiscaal:
Wegens de levering van de registergoederen is van rechtswege omzetbelasting verschuldigd, aangezien de levering van de registergoederen (gebouw in aanbouw, nog niet in gebruik genomen) is aan te merken als een levering als bedoeld in artikel 11 lid 1 aanhef sub a. onder 1 Wet op de omzetbelasting 1968 juncto artikel 11 lid 5 en 6 Wet op de omzetbelasting 1968. De omzetbelasting wordt, wanneer de koper kwalificeert als ondernemer in de zin van de Wet op de omzetbelasting 1968, verlegd naar de koper op de voet van het bepaalde in artikel 24ba lid 1 aanhef en onderdeel d. Uitvoeringsbesluit omzetbelasting 1968 in samenhang met het bepaalde in paragraaf 5.3. van het besluit van de Staatssecretaris van Financiën de dato negentien september tweeduizend dertien (kenmerk BLKB2013/1686M).

De wegens de verkrijging van de registergoederen verschuldigde overdrachtsbelasting –behoudens eventuele vrijstelling – is geheel voor rekening van de koper.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Vraagprijs:
€ 575.000,- k.k. excl. BTW voor de recreatiewoning en € 35.000,- excl. BTW voor de roerende zaken

Oppervlaktes:
Totaal ca. 114m2

Begane grond: 67 m2
1e verdieping: 47 m2
Terras: 10 m2

Parkeren:
Bij het vakantieverblijf zijn 3 parkeerplaatsen.

Het bestemmingsplan:
Domein Het Camperveer is onherroepelijk vastgesteld op 3 april 2018.
De bestemming is Natuur- Landgoederen.

De voor Natuur-Landgoederen aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. verblijfsrecreatieve doeleinden, met een bedrijfsmatige exploitatie, met dien verstande dat uitsluitend recreatiewoningen en recreatieappartementen zijn toegestaan;
b. natuur en bos en extensief recreatief medegebruik;
c. woondoeleinden;
alsmede voor
d. tuinen, erven, paden, waterhuishoudkundige voorzieningen ten dienste van de bestemming.

De bestemmingsplaninformatie is aanwezig in de dataroom.

Energielabel:
A

Locatie:
Kamperland is het grootste dorp van de Zeeuwse gemeente Noord Beveland. De afgelopen jaren is Kamperland een stuk aantrekkelijker geworden voor toeristen. Het dorp heeft verschillende restaurants en winkels. Aan de kustlijn van het Veerse Meer bevinden zich villawijken met vakantiewoningen, ook voor watersport is de kustlijn van het meer ideaal. De eindeloze mogelijkheden geven een heerlijk vakantiegevoel. Via de Oosterscheldekering is de randstad snel te bereiken. Ook kan je via de N57 gemakkelijk naar de steden Middelburg en Goes.
Domein Het Camperveer is gevestigd op loopafstand van het Veerse Meer. Met uitzicht op Veere en de polders van Kamperland ligt het object op een unieke locatie. Het statige gebouw ligt midden in het Zeeuwse landschap en is gemakkelijk te bereiken via de autowegen.
Het centrum van Kamperland bevindt zicht op 5minuten afstand met de auto. Vanuit daar is er een goede busverbinding naar Goes en Middelburg.

Kadastrale gegevens:
kadastraal bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
Perceel: 1234
Groot: 628 m2

en

1/21 onverdeeld aandeel in de mandelige zaak bestaande uit gemeenschappelijke wegen en (fiets)paden met aanbehoren, (groen) afscheiding, gemeenschappelijke groenvoorzieningen en waterpartijen, inritten.
Kadastrale bekend: gemeente Wissenkerke
Sectie: R
Nummers 1261 en 1262
Totale grootte (voorlopig): 64.066 m2 en 25 m2

Bodeminformatie:
Er zijn geen nadere bijzonderheden bekend ten aanzien van de bodem. Bodeminformatie van Nazca is opgenomen in de dataroom.

Dataroom:
Ten behoeve van het due diligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom aanvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail: bedrijfsmakelaars@sinke.nl.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
 • Vraagprijs
  € 575.000,- k.k.
 • Status
  Beschikbaar
 • Aanvaarding
  In overleg
Bouw
 • Type woonhuis
  Vrijstaande woning
 • Bouwjaar
  2019
Oppervlakten en inhoud
 • Woonoppervlakte
  114 m²
 • Perceelsoppervlakte
  628 m²
 • Inhoud
  360 m³
Indeling
 • Aantal kamers
  5
Energie
  Buitenruimte
  • Tuin
   Tuin rondom

  Plattegronden

  Media

  Weergave:
  Aangeboden door vestiging Middelburg
  Waar kunnen we je mee helpen?
  Onze specialisten van vestiging Middelburg staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118-689000 middelburg@sinke.nl
  Kan ik deze woning betalen?


  Bereken direct

  Maak direct een afspraak

  Aanbod in de buurt

  Benieuwd naar meer aanbod in Kamperland?

  Bekijk volledig woning aanbod Bekijk alles
  Deze vragen worden vaak gesteld bij het kopen van een woning.
  Bekijk alle veelgestelde vragen
  Wat is een optie?

  Het begrip ‘optie’ wordt op twee manieren gebruikt:
  a) In juridische zin geeft een optie een partij (in dit geval de koper) de keuze om door een eenzijdige verklaring een koopovereenkomst met een

  andere partij (de verkoper) te sluiten. Beide partijen zijn het dan eens over de voorwaarden van de koop, maar de koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie gebruikelijk. Bij de aankoop van een bestaande woning niet.

  b) Bij de aankoop van bestaande woningen wordt het begrip ‘optie’ eigenlijk ten onrechte gebruikt. ‘Optie’ heeft dan de betekenis van bepaalde afspraken die een verkopende NVM-makelaar maakt met een geïnteresseerde koper tijdens het onderhandelingsproces. Bijvoorbeeld de toezegging dat de koper een paar dagen
  bedenktijd krijgt voor het uitbrengen van een
  bod. De koper kan deze tijd gebruiken om beter inzicht te krijgen in zijn financiering of de gebruiksmogelijkheden van de woning. De NVM-makelaar zal in deze periode bij andere geïnteresseerde partijen aangeven, dat op de woning een optie rust. Een optie kun je niet eisen. De verkoper beslist in overleg met de NVMmakelaar of dergelijke opties worden gegeven.

  Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen?

  Nee, de verkoper is niet verplicht de woning dan aan jou te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als je de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus beslissen of hij je bod wel of niet aanvaardt, of (via zijn makelaar) een tegenbod doet.

  Moet de makelaar met mij als eerste in onder- handeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging?

  Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen.

  Wat houdt de drie dagen bedenktijd voor de koper precies in?

  De wettelijk vastgestelde drie dagen bedenktijd houdt in dat je als koper zonder opgaaf
  van redenen de koop kunt ontbinden. De bedenktijd van drie dagen gaat in zodra een kopie van de getekende koopovereenkomst aan de koper ter hand is gesteld. De bedenktijd kan langer duren dan drie dagen als deze eindigt op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag. Hiervoor zijn regels opgesteld. De NVM-makelaar kan precies aangeven tot wanneer de bedenktijd loopt.