Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Met nog enkele huurobjecten beschikbaar is dit een bruisende plek voor elke ondernemer

Vestigingsklimaat Goes

Aan hét economische knooppunt van Zeeland ontwikkelde Zeeland Projecten het nieuw- bouwproject Business Park Eberhardt in Goes. Maar liefst 17 bedrijfspanden die in oppervlakte variëren van circa 120m2 tot circa 280m2 maken dat dit veelzijdige project geschikt en bereikbaar is voor bijna iedere ondernemer.

 

Zichtlocatie

Het project Business Park Eberhardt is gesitueerd op een zichtlocatie in de etalagezone aan de zuidrand van het bedrijventerrein De Poel in Goes. De waterpartij en het groen zorgen hier voor een fraaie landschappelijke inpassing. De speciale bedrijfskavels in deze zone zijn bedoeld voor bedrijven die zich echt willen etaleren. De bijzondere beeldkwaliteitseisen zijn door de architect omgezet naar een hoogwaardige uitstraling zonder hierbij concessies te doen aan de functionaliteit.

 

Bereikbaarheid

Sinds 2017 is bedrijventerrein De Poel in Goes dankzij een nieuwe aansluiting op de A58 nog aantrekkelijker geworden als vestigingslocatie. Want de ligging aan deze rijksweg zorgt voor een uitstekende verbinding richting Randstad, West-Brabant, Antwerpen en het Zeeuwse achterland. Het bedrijventerrein zelf kent ruime ontsluitingswegen voor bezoekers en leveranciers en vrij liggende fietspaden voor het woon-werkverkeer. Ook de digitale bereikbaarheid is goed met mogelijkheden voor glasvezel en coax.

Business Park Eberhard

17 hoogwaardige bedrijfspanden

Luxe bedrijfsunits
Kantoor en showroom functie
Met parkeren
Casco oplevering
Gasloos & duurzaam
Twee bouwlagen
Onze specialisten staan voor je klaar.

Heb je verkoopplannen?

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed is het?*
  Wilt u verhuren of verkopen?*
  Opmerking(en)