Whatsapp
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzichtTerug naar overzicht Scroll Scroll

Over bedrijventerrein De Poel

Bedrijventerrein De Poel, gelegen in Goes, is een uitstekende locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een ideale vestigingsplaats. Met een gunstige ligging, moderne faciliteiten en een aantrekkelijke zakelijke omgeving, biedt deze locaties talloze voordelen voor ondernemingen in diverse sectoren. 

 

Een van de belangrijkste redenen waarom bedrijven zich op De Poel in Goes vestigen is de strategische ligging. Goes is centraal gelegen in de provincie Zeeland, wat betekent dat het goed bereikbaar is vanuit verschillende grote steden, zoals Rotterdam, Antwerpen en Breda. Bovendien is de regio uitstekend verbonden via snelwegen, waaronder de A58 en A256, en is er een directe toegang tot het openbaar vervoer.

Aanbod in de buurt

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk volledig aanbod Bekijk alles Icon

Faciliteiten

De Poel staat bekend om zijn moderne infrastructuur en hoogwaardige faciliteiten. Bedrijven kunnen profiteren van goed onderhouden wegen, ruime parkeergelegenheid en een geavanceerde glasvezelinfrastructuur voor snel en betrouwbaar internet. Bovendien wordt het terrein actief beheerd en onderhouden door de lokale autoriteiten, wat zorgt voor een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

 

Netwerk

Wat De Poel echt onderscheidt, is de levendige zakelijke omgeving en het netwerk van bedrijven dat zich hier heeft gevestigd. Door te kiezen voor dit bedrijventerrein kunnen bedrijven profiteren van de synergie en samenwerking met andere ondernemingen. Het creëert een stimulerende omgeving waarin kennis en ideeën worden gedeeld, zakelijke relaties worden opgebouwd en innovatie wordt gestimuleerd. Bovendien zijn er regelmatig netwerkevenementen en bijeenkomsten georganiseerd door lokale ondernemersverenigingen om de interactie tussen bedrijven te bevorderen.

Kortom, De Poel in Goes is een aantrekkelijke plek voor bedrijven om zich te vestigen vanwege de strategische ligging, moderne faciliteiten, het levendige zakelijke netwerk en de aangename omgeving. Of het nu gaat om bereikbaarheid, samenwerking, welzijn van werknemers of zakelijke kansen, Goes biedt de ideale omgeving om te groeien en te gedijen als bedrijf.

 

Aanbod

Al het aanbod in Bedrijventerrein De Poel in Goes kan je hier vinden. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuwe aanbod? Volg ons op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Wordt De Poel uw nieuwe vestigingsplaats?

Wij helpen u graag met zoeken

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)