Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Nobelweg 10

Goes
kamers
€ 1.500,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Namens onze opdrachtgever mag Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars u zowel een bedrijfsruimte als diverse kantoorruimtes op een zichtlocatie aan de Nobelweg 10 in Goes te huur aanbieden.

Dit unieke verzamelgebouw, welke beter bekend staat als ‘Het Beeldhuis’, is gelegen aan de rand van het welbekende bedrijventerrein ‘De Poel’ in Goes. De beschikbare ruimtes van in zijn totaliteit 572 m2 VVO is verdeeld over twee verdiepingen. De bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 394 m2 VVO en de kantoorruimtes op de 1e verdieping hebben een oppervlakte van ca. 178 m2 VVO.

In de huidige situatie worden beide ruimtes gebruikt door ‘Drukkerij de Lange’ welke de begane grond heeft opgedeeld in meerdere kleinere werk-en-kantoorruimtes. Deze tussenwanden zijn opgebouwd met een metalstudframe. Hierdoor hebben deze wanden geen dragende functie en zijn indien gewenst eenvoudig te verwijderen. De betonnen verdiepingsvloer wordt gedragen middels een stalenconstructie.

Het gebouw, welke opgesplitst is in meerdere appartementsrechten, is bekend bij een menig Goesenaar. Deze herkenbaarheid heeft het pand voornamelijk te danken aan de diversiteit van de raampartijen en de unieke vorm.
Het pand kent één centrale hoofdingang aan de voorzijde welke gedeeld wordt met o.a. Jan Kooren concept, Flexwerk de Visser, Delta automatisering en BMD Advies.

Direct bij de hoofdingang, is aan de rechterzijde de bedrijfsruimte gesitueerd. De kantoren bevinden zich op de eerste verdieping. Zowel via de bedrijfsruimte op de begane grond alsook de via de centrale trapopgang nabij de hoofdingang, zijn de kantoren te bereiken. De toiletvoorzieningen worden gedeeld met de medehuurders.
De bedrijfsruimte op de begane grond beschikt over een vrije hoogte van ca. 3 meter en is voorzien van een overheaddeur (2,9 x 2,9) aan de achterzijde. De kantoorruimtes op de 1e verdieping verkeren in nette staat van onderhoud en zijn elk voorzien een eigen airco-unit.

Huurprijs bedrijfsruimte: € 2.000,- per maand excl. BTW en kosten VvE
Huurprijs kantoorruimtes: € 1.500,- per maand excl. BTW en kosten VvE
Gezamenlijke huurprijs: € 3.500,- per maand excl. BTW en kosten VvE

Conform het bestemmingsplan is deze locatie geschikt voor bedrijven tot en met categorie 3.2.
Daarnaast is het ook mogelijk om het geheel als kantoor te gebruiken.

In het kort:
– Nobelweg 10, 4462 GK Goes
– Beschikbaarheid in overleg
– Huurprijs bedrijfsruimte (394 m2 VVO) : € 2.000,- per maand excl. BTW en kosten VvE
– Huurprijs kantoorruimtes (179 m2 VVO): € 1.500,- per maand excl. BTW en kosten VvE
– Kosten VVE voor het geheel: € 321,50 per maand
– Het verbruik van GWL wordt door de VVE rechtstreeks bij de huurder in rekening gebracht
– Parkeerplaatsen totaal: 8 stuks
– Bouwjaar 1998
– Energielabel A

Locatie:
Goes combineert als stad ruim 200 monumenten met moderne stedelijke voorzieningen. Buiten de stad wacht het weidse platteland en natuurlijk het open water. Dit alles maakt Goes tot een geliefde woonplaats voor haar bijna 38.000 inwoners. Met een directe ligging aan de A58 hebben zij ook een uitstekende verbinding met snelwegen richting Rotterdam, Breda en Antwerpen.

Haar centrale ligging maakt dat alle wegen op Zuid-Beveland naar Goes leiden. Goes is dan ook van oudsher hét economische knooppunt van Zeeland met een gevarieerde en stabiele economie. De gemeente onderkent het belang van de bedrijvigheid en ondersteunt ondernemers waar mogelijk. Dit resulteert in een bijzonder aangenaam vestigingsklimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen.

Sinds 2017 is bedrijventerrein De Poel dankzij een nieuwe aansluiting op de A58 nog aantrekkelijker geworden als vestigingslocatie. Want de ligging aan deze rijksweg zorgt voor een uitstekende verbinding richting Randstad, West-Brabant, Antwerpen en het Zeeuwse achterland. Het bedrijventerrein zelf kent ruime ontsluitingswegen voor bezoekers en leveranciers en vrij liggende fietspaden voor het woon-werkverkeer. Ook de digitale bereikbaarheid is goed met mogelijkheden voor glasvezel en coax.

Bestemming:
Het object ligt binnen bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein de Poel 1e herziening’ dat geheel onherroepelijk in werking is getreden op 23-03-2017. Deze locatie heeft de enkel bestemming ‘Bedrijventerrein’.

De voor ‘Bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2 met functieaanduiding; Kantoor.

Deze gronden zijn o.a. bestemd voor:
– Bedrijven t/m categorie 3.2
– Dienstverlening
– Detailhandel en kantoren als ondergeschikte nevenactiviteit bij de ter plaatse uitgeoefende bedrijfsactiviteiten;
– Detailhandelsbedrijven die gericht zijn op de verkoop van auto’s, motorrijwielen, boten, caravans;
– Webshops;
– Aan-huis-gebonden beroepen en bedrijven;

Bouwkundige en technische voorzieningen:
– Metalstud tussenwanden – Betonvloer
– Radiatoren – Systeemplafond
– Overheaddeur 2,5m x 2,5m – Tl-verlichting
– Krachtstroom 32 Ampère – Airco
– Sandwichpanelen – Beveiligingsinstallatie
– Houten kozijnen met dubbelglas – Staalconstructie
– Noodverlichting – Brandmeldinstallatie

Oppervlaktes:
Begane grond: ca. 394 m² VVO – bedrijf en/of kantoorruimte
1e verdieping: ca. 179 m² VVO – kantoorruimte
Parkeerplaatsen: 8 stuks

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Goes
Sectie: K
Nummer: 248
Appartementsindex: A1

Huurprijs:
Huurprijs bedrijfsruimte (394 m2 VVO) : € 2.000,- per maand excl. BTW en kosten VvE
Huurprijs kantoorruimtes (179 m2 VVO): € 1.500,- per maand excl. BTW en kosten VvE

Kosten VVE:
De maandelijkse bijdrage voor de VVE is vastgesteld op € 321,50 per maand excl. BTW.
Deze kosten omvatten o.a. het onderhoud van het pand, het buitenterrein, de kosten voor beveiligingsinstallatie en afvalverwerking.

Servicekosten:
De nutsvoorzieningen worden door de VVE rechtstreeks doorbelast aan de huurder.

Energielabel:
Het object is voorzien van energielabel A

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Staat van oplevering:
In huidige staat

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.500,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles