Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)

  Zorgvastgoed kopen?

  Vestiging Bedrijfsmakelaars
  Onze specialisten staan voor u klaar
  Koos Schreuder
  Algemeen directeur I Register Makelaar en Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Rick Hengst
  Vestigingsmanager Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Jordi van Veen
  Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Bastiaan Apers
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Dennis Wieland
  Manager Taxaties Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Annelisa Midavaine - Fierloos
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Jiska Bertram
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Diana Sinke
  Register Makelaar en Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  d.sinke@sinke.nl
  0118 620 062
  Bedrijfsmakelaars
  Babette Goossens
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars

  Huisvesting speelt een belangrijke rol bij ieder bedrijf, zeker ook bij zorgorganisaties. In Zeeland is een diversiteit aan zorgvastgoed aanwezig voor onder meer verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, zorgboerderijen, jeugdzorginstellingen en crisisopvangcentra.

   

  Zorgvastgoed kopen in Zeeland

  Wat is jouw reden om zorgvastgoed te willen kopen? In Zeeland zien we twee voorname partijen met interesse in zorgvastgoed: zorgorganisaties en investeerders.

   

  Zorgvastgoed kopen voor je zorgorganisatie

  Zeeland is een aantrekkelijke regio voor de zorg. Er zijn relatief veel kansen om hier een zorgorganisatie te beginnen. Daar heb je natuurlijk wel geschikt vastgoed voor nodig. Zorgvastgoed dat ruimte biedt voor jouw zorgtaken en cliënten én herontwikkelingspotentie heeft voor als je ooit naar een andere locatie zou verhuizen. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars denkt en zoekt met je mee. We kijken daarbij naar bestaand zorgvastgoed, nieuwbouwkansen en overig vastgoed dat wellicht geschikt gemaakt kan worden voor jouw zorgorganisatie. Dankzij onze lokale expertise en ons brede netwerk zijn we in staat om je al snel een aantal potentiële opties in zorgvastgoed te laten zien.

   

  Zorgvastgoed kopen als investering

  Wanneer zorgorganisaties panden afstoten, biedt dit kansen voor jou als investeerder. Zorgvastgoed kan namelijk in veel gevallen getransformeerd worden naar een appartementencomplex of particuliere woning. Ben jij naar zoiets op zoek? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars laat je graag zien welk zorgvastgoed er te koop is.

   

  Zorgvastgoed verkopen in Zeeland

  Bij de verkoop van zorgvastgoed komt heel wat kijken. Omdat in het verleden wel eens twijfelachtige transacties in zorgvastgoed plaatsvonden, is het ‘College sanering zorginstellingen’ in het leven geroepen. De verkoop van zorgvastgoed is sindsdien aan bepaalde regels gebonden. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is bekend met deze regels, adviseert je er graag over en zorgt dat de verkoop van jouw zorgvastgoed aan alle regels voldoet.

  Zo attenderen we je erop dat je het voornemen voor de verkoop van je zorgvastgoed dient te melden aan het College sanering zorginstellingen en dat er eerst een gedegen taxatie dient plaats te vinden voordat we starten met de verkoop. We zorgen er tevens voor dat we het zorgvastgoed op zo’n manier in de markt zetten dat we de beste koper kunnen bereiken en het beste resultaat uit de verkoop halen. Hieronder valt onder meer minimaal zes weken online adverteren en ook optimale offline promotie van het zorgvastgoed. Wanneer het pand verkocht is, dient het college je eerst nog goedkeuring voor de verkoop te geven voordat alles definitief afgehandeld kan worden.

   

  Vraag naar zorgvastgoed in Zeeland

  Zorgvastgoed wordt soms aan zorgorganisaties verkocht, maar vaak ook aan investeerders. Zij hebben interesse in zorgvastgoed dat ze kunnen updaten of transformeren naar een andere bestemming, zoals voor particuliere bewoning. Bij Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars hebben we een actuele lijst aan potentiële kopers voor jouw zorgvastgoed. Ze komen uit Zeeland en daarbuiten. Zo kunnen we snel een geschikte koper vinden.

   

  Taxatie zorgvastgoed Zeeland

  Voor de verzekering of financiering van jouw zorgvastgoed heb je vaak een taxatierapport nodig. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is gecertificeerd taxateur van zakelijk vastgoed. We hebben ruime ervaring in de taxatie van zorgvastgoed. Onze taxatierapporten worden door alle bekende verzekeraars en financiers geaccepteerd.

   

  Vastgoedadvies

  Wanneer je zorgvastgoed bezit en twijfelt welke bestemming je dit het beste kunt geven, neem dan eens contact met ons op. Bij Sinke Komejan Makelaars denken we graag met je mee. Als ervaren bedrijfsmakelaar hebben we actuele kennis van de ontwikkelingen op de lokale vastgoedmarkt en in diverse branches. We zien hierdoor mogelijkheden voor jouw zorgvastgoed die je zelf wellicht over het hoofd zou zien. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars laat je graag zien welke optie voor jouw zorgvastgoed de beste is.

  Gerelateerd aanbod

  Bekijk het aanbod in uw buurt Bekijk alles