Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)

  Winkelruimte kopen of huren?

  Vestiging Bedrijfsmakelaars
  Onze specialisten staan voor u klaar
  Koos Schreuder
  Algemeen directeur I Register Makelaar en Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Rick Hengst
  Vestigingsmanager Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Jordi van Veen
  Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Bastiaan Apers
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Dennis Wieland
  Manager Taxaties Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Annelisa Midavaine - Fierloos
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Jiska Bertram
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Diana Sinke
  Register Makelaar en Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Icon
  d.sinke@sinke.nl
  Icon
  0118 620 062
  Icon
  Bedrijfsmakelaars
  Babette Goossens
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars

  Locatie. Daar draait het bij winkelruimte veelal om. Hoe beter de locatie, hoe interessanter de winkelruimte. In Zeeland is vooral winkelruimte in Goes, Middelburg, Zierikzee en Vlissingen erg gewild. En dan natuurlijk niet op iedere plek, maar veelal op de geijkte locaties met veel traffic: in het stadscentrum, aan een winkelboulevard en in een buurtcentrum.

   

  Winkelruimte kopen of huren in Zeeland

  Wanneer je winkelruimte zoekt om te kopen of huren, kijk je waarschijnlijk zelf ook eerst naar de locatie en daarna naar andere belangrijke factoren zoals grootte, bereikbaarheid en uitstraling. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars zoekt graag met je mee. Of je nu winkelruimte zoekt in Goes, Middelburg of Terneuzen, Vlissingen of Zierikzee, dankzij ons grote netwerk weten we wat er te koop en te huur staat, ook onderhands, en welk winkelpand het beste aan jouw wensen en voorwaarden voldoet.

  Huur je winkelruimte, dan is dat in Zeeland doorgaans casco. Je hebt dus in veel gevallen de mogelijkheid om het pand geheel naar eigen smaak in te richten. De huurprijzen zijn heel divers. De huurprijs van een kleine winkelruimte in een stad of dorp met veel leegstand is vanzelfsprekend een stuk lager dan die van winkelruimte in hartje Middelburg. Wij houden met alle factoren rekening en vinden voor jou de best passende winkelruimte voor jouw doel en budget.

   

  Beleggen in winkelruimte

  Wat we vaak zien, is dat investeerders winkelruimte kopen als belegging. Het gaat dan meestal om winkelruimte in verhuurde staat. Is het iets voor jou? Bij Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars adviseren we je graag over de mogelijkheden en aandachtspunten van beleggen in commercieel vastgoed.

   

  Winkelruimte verkopen of verhuren in Zeeland

  Als bedrijfsmakelaar weten we wat er speelt in de markt en hebben we een groot netwerk, onder meer via de ondernemersverenigingen in Goes, Middelburg en Vlissingen, waar we bij aangesloten zijn. Wanneer je winkelruimte wilt verkopen of verhuren, brengen we je graag in contact met de potentiële kopers of huurders uit ons zoekersbestand. We adviseren je bovendien over de juiste vraag/huurprijs en, indien van toepassing, de best passende huurder, rekening houdend met de ontwikkelingen in de markt.

  Tot slot zorgen we ervoor dat je jouw winkelruimte aan de best mogelijke voorwaarden kunt verkopen of verhuren. We hebben jarenlange ervaring met het opstellen van speciale contracten voor winkelruimte, kennen alle toepasbare clausules en werken vanzelfsprekend volgens het ROZ-model 290.

   

  Winkelruimte taxeren / huurprijs herzien

  Wil je weten wat jouw winkelruimte waard is? Vraagt je verzekeraar of financier om een taxatie? Of is de eerste termijn van je huurcontract afgelopen en wil je een huurprijsherziening toepassen? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars helpt je er graag bij.

  Als ervaren en gecertificeerd taxateur van commercieel vastgoed weten we jouw winkelruimte op de juiste waarde te schatten. We werken daarnaast met een bewezen effectieve tool waarmee we bepalen of de huurprijs voor jouw winkelruimte nog marktconform is.

   

  Vastgoedadvies regio Zeeland

  Bezit je winkelruimte en twijfel je wat je daarmee het beste doet? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars neemt de opties graag met je door en adviseert je op basis van ervaring, lokale expertise en actuele marktkennis.

   

  Wat bijvoorbeeld te doen bij (dreigende) leegstand?

  In sommige kernen in Zeeland staat de huurprijs van winkelruimte flink onder druk vanwege afnemende bezoekersaantallen en oplopende leegstand. Vooral de minder toeristische kernen hebben hier last van. Wat kun jij doen als jouw huurders dreigen op te stappen omdat voor hen de huurprijs te zwaar gaat wegen ten opzichte van de verminderde inkomsten? Ga je heronderhandelen met je huidige huurder, op zoek naar een nieuwe huurder of kies je een heel ander pad?

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars denkt graag strategisch met je mee en adviseert je over de best passende optie. We verrassen je daarbij met nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen en denken ook buiten de gebaande paden, zoals transformaties of splitsingen van commercieel vastgoed. Wat de ideale oplossing voor jouw winkelruimte is? Laat je verrassen door ons advies.

  Gerelateerd aanbod

  Bekijk het aanbod in uw buurt Bekijk alles Icon