Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)

  Loods kopen of huren?

  De markt van vraag en aanbod in loodsen schommelt in Zeeland, zoals ook in de rest van Nederland. De economie speelt hierin een bepalende rol. Gaat het goed met de economie, dan zijn er vaak meer startende en groeiende zzp’ers en mkb-bedrijven op zoek naar een loods om hun bedrijf te kunnen beginnen of uitbreiden. Gaat het wat minder met de economie, dan volgt vaak een groter aanbod.

   

  Verschillende typen loodsen

  Vraag en aanbod in loodsen is er in allerlei soorten en maten. Van een bescheiden garagebox voor wat extra opslag tot een volledige bedrijfsunit met sanitair, kantoor en bovenverdieping voor een volledige bedrijfsvoering.

   

  Loods kopen of huren

  Wanneer de zolderkamer of garage niet (meer) voldoet om jouw aannemers- of installatiebedrijf, webshop, reparatiedienst of ander bedrijf in te starten of uit te breiden, biedt een loods vaak de ideale uitkomst. Wat zoek jij precies? Wat is voor jou belangrijk in een loods? Locatie, ruimte, hoogte, bereikbaarheid, voorzieningen, aanverwante bedrijven in de buurt, een buitenterrein? Samen nemen we je wensen door en gaan we op zoek naar de ideale loods voor jouw situatie.

  Dankzij onze lokale expertise en ons grote netwerk vinden we bij Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars vaak al snel de loods die perfect bij jouw wensen past.

   

  Loods verkopen of verhuren

  Er is altijd vraag naar loodsen. Ongeacht de economische omstandigheden zien we dat in Zeeland de grootste vraag te vinden is in koop-loodsen op bedrijfsterreinen of in verzamelgebouwen. Maar ook een losse loods in een dorp kan soms veel gegadigden opleveren en startend ondernemers beginnen vaak het liefst in een huur-loods.

  Wat voor loods wil jij te koop of te huur aanbieden? Wij vinden er de juiste koper/huurder voor. Bij Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars hebben we namelijk een groot zoekersbestand en alle middelen om jouw loods bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

   

  Taxatie loods

  Heb je voor de verzekering of financiering van jouw loods een taxatierapport nodig? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars maakt deze graag voor je op. We zijn gecertificeerd taxateur van zakelijk vastgoed. Onze taxatierapporten worden door alle bekende verzekeraars en financiers geaccepteerd.

   

  Vastgoedadvies

  Vraag jij je af of je jouw loods het beste kunt verkopen of verhuren? Wil je weten welke andere opties eventueel ook nog interessant kunnen zijn? Neem dan eens contact met ons op. Als ervaren bedrijfsmakelaar kennen we de markt, zien we actuele ontwikkelingen en horen we vanuit ons grote netwerk wat er speelt. Daardoor zijn we een waardevolle sparringpartner voor ieder vraagstuk over bedrijfsmatig vastgoed.

  Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars brengt je op nieuwe ideeën en laat mogelijkheden zien waar je zelf wellicht nog niet aan gedacht had. Kan jouw loods bijvoorbeeld met een kleine aanpassing geschikt worden gemaakt als showroom? Heeft het zin om de loods te splitsen in meerdere units? Wij vertellen het je.