Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)

  Kantoorruimte kopen of huren?

  Vestiging Bedrijfsmakelaars
  Onze specialisten staan voor u klaar
  Koos Schreuder
  Algemeen directeur I Register Makelaar en Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Rick Hengst
  Vestigingsmanager Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Jordi van Veen
  Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Bastiaan Apers
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Dennis Wieland
  Manager Taxaties Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Annelisa Midavaine - Fierloos
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Jiska de Koning
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Diana Sinke
  Register Makelaar en Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Icon
  d.sinke@sinke.nl
  Icon
  0118 620 062
  Icon
  Bedrijfsmakelaars
  Babette Goossens
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars

  Zeeland kent een actieve markt van vraag en aanbod in kantoorruimte. Vooral in steden als Goes, Middelburg, Vlissingen en Terneuzen is deze markt relatief groot. Wil jij kantoorruimte (ver)kopen of (ver)huren? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars helpt er graag bij.

   

  Kantoorruimte kopen of huren in Zeeland

  Bij Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars zijn we benieuwd naar de wensen die jij aan een kantoorruimte stelt. Naast praktische zaken zoals aantal kamers en werkplekken, kun je denken aan:

  Vervolgens helpen we je graag het perfecte kantoor voor jouw bedrijf te vinden. Dankzij ons grote netwerk zijn we volledig op de hoogte van bestaand en aankomend koop- en huuraanbod in de Zeeuwse kantorenmarkt en vinden we al snel de juiste match.

   

  Divers aanbod in kantoorruimtes in Zeeland

  In Zeeland is een divers aanbod aan grote en kleinere kantoorruimtes te vinden.

   

  Kantoorpanden

  Een volledig kantoorpand, exclusief voor jouw bedrijf. Is dat wat je zoekt? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars vindt hem voor je. Met een volledig kantoorpand heb je optimaal de mogelijkheid om jouw medewerkers en gasten een mooie en professionele werk- en ontmoetingsruimte te bieden die perfect bij jouw bedrijf past.

   

  Volledige verdiepingsvloer in kantoorgebouw

  Heb je meerdere kantoorruimtes nodig, maar geen volledig kantoorpand? En wil je daarnaast wel van de professionele uitstraling, gemakken en vaak goede bereik- en zichtbaarheid van een volledig kantoorgebouw profiteren? Dan kan het betrekken van een volledige verdiepingsvloer in een kantoorgebouw de ideale oplossing voor je zijn.

   

  Kantoorruimte in verzamelgebouw

  In Zeeland zien we steeds meer kantoor-verzamelgebouwen ontstaan. Kleine ondernemers, maar ook grotere bedrijven maken er gebruik van. Je kunt namelijk precies die kantoorruimte huren die perfect aan jouw wensen voldoet. Vaak zie je in zo’n kantoor-verzamelgebouw ook mooie onderlinge samenwerkingen tussen ondernemers ontstaan.

   

  Stand alone kantoorruimte

  Staat jouw ideale kantoorruimte los van andere kantoren en misschien wel op een specifieke locatie, zoals in een winkel- of zorgcentrum? Dan gaan we voor je op zoek naar een stand alone kantoorruimte die precies aan jouw wensen voldoet.

   

  Kantoorruimte verkopen of verhuren in Zeeland

  Wanneer je in het bezit bent van kantoorruimte of een volledig kantoorpand, maar deze niet zelf gebruikt, wil je deze wellicht verkopen of verhuren. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars gaat graag op zoek naar jouw perfecte koper of ideale huurder. Dankzij ons brede netwerk en groot eigen zoekersbestand weten we die vaak al snel te vinden. We hebben bovendien jarenlange ervaring met het opstellen van koop- en huurovereenkomsten. We denken actief met je mee en adviseren je over speciale clausules die we aan de overeenkomst kunnen toevoegen om jou te behoeden voor toekomstige risico’s.

   

  Kantoorruimte taxeren Zeeland

  Heb je voor de verzekering, financiering of een ander doel een taxatie van je kantoorruimte nodig? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is een ervaren, gespecialiseerd en geaccrediteerd taxateur in commercieel vastgoed. We kennen de regio, de markt en de ontwikkelingen in de branche en weten jouw bezit op de juiste waarde te schatten.

   

  Vastgoedadvies

  Wanneer je kantoorruimte zoekt of bezit, maar niet goed weet welke kant je ermee op wilt of kunt, laat Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars je graag de mogelijkheden zien. Samen hebben we het over de doelen en wensen rondom jouw onderneming en vastgoed. Dankzij onze ervaring, lokale expertise en actuele kennis zijn we in staat om je te verrassen met nieuwe inzichten, mogelijkheden en kansen. We denken daarbij ook buiten de gebaande paden, zoals transformaties of splitsingen van commercieel vastgoed. Wat de ideale oplossing voor jouw kantoorruimte is? Laat je verrassen door ons advies.

  Gerelateerd aanbod

  Bekijk het aanbod in uw buurt Bekijk alles Icon