Wat is mijn woning waard? Home
Plus
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Whatsapp
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)

  Horecapand kopen of huren?

  Vestiging Bedrijfsmakelaars
  Onze specialisten staan voor u klaar
  Koos Schreuder
  Algemeen directeur I Register Makelaar en Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Rick Hengst
  Vestigingsmanager Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Jordi van Veen
  Vastgoedadviseur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Bastiaan Apers
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Dennis Wieland
  Manager Taxaties Bedrijfsmatig Vastgoed I Register Taxateur
  Bedrijfsmakelaars
  Annelisa Midavaine - Fierloos
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Jiska de Koning
  Commercieel medewerker Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Diana Sinke
  Register Makelaar en Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars
  Icon
  d.sinke@sinke.nl
  Icon
  0118 620 062
  Icon
  Bedrijfsmakelaars
  Babette Goossens
  Assistent Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
  Bedrijfsmakelaars

  Zeeland is rijk aan horecapanden. De bourgondische cultuur in combinatie met het toerisme zorgt ervoor dat de horeca een belangrijke sector is in onze provincie. Vooral in binnensteden, op vakantieparken, bij jachthavens en aan het strand is het aanbod groot, maar ook midden in de Zeeuwse polders kom je regelmatig horecapanden tegen.

   

  Typen horecapand

  In Zeeland vind je alle typen horecapanden, geschikt voor horeca in de breedste zin van het woord: van snackbars en ijssalons tot restaurants en hotels en van lunchrooms en bistro’s tot disco’s en partycentra. Uniek aan onze provincie zijn natuurlijk ook de strandpaviljoens. Die zijn tegenwoordig vaak het hele jaar geopend.

   

  Horecapand kopen of huren in Zeeland

  Het is je wens of droom om een horecazaak te openen. Je hebt het concept al helemaal uitgedacht, nu nog een horecapand vinden wat daarbij past. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars helpt je daarbij. We kennen het aanbod, ook al staat het nog niet altijd op de markt. We denken met je mee welk horecapand het beste bij jouw horecaconcept past en adviseren je over de beste locatie voor jouw zaak.

   

  Horecapand verkopen of verhuren

  Wanneer je jouw horecapand in Zeeland wilt verkopen, is Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars de aangewezen partij om hier werk van te maken. We kennen de branche en de regio en kunnen direct een geschikte match zoeken in ons actuele zoekersbestand. Dankzij ons brede netwerk in de regio vinden we snel de juiste koper of huurder voor jouw horecapand.

   

  Horecapand taxeren in Zeeland

  Bij de taxatie van een horecapand, bijvoorbeeld voor de aankoop of overname van een horecaonderneming, moet er behalve naar het pand en de omgeving ook gekeken worden naar de exploitatiecijfers. Het taxeren van exploitatie-gebonden vastgoed is een vak apart. Daarom werken we bij Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars samen met Forvalue. Via hen taxeren we horecapanden voor ondernemers, banken, beleggers, accountants en beleidsmedewerkers.

   

  Samenwerking met Forvalue

  Forvalue is gespecialiseerd in het taxeren van dit type vastgoed. Het is hun vak. Ze hebben jarenlang ervaring in het taxeren van hotels, restaurants, cafés, leisure objecten en overig exploitatie-gebonden vastgoed. De taxateurs van Forvalue zijn RICS gecertificeerd, Forvalue is lid van de NVM en werkt intensief samen met KHN (Koninklijke Horeca Nederland). De taxaties van Forvalue worden uniform en transparant uitgevoerd volgens de EVS en IVS uitgevoerd. Ten slotte zijn de taxateurs van Forvalue gecertificeerd en opgenomen in het Nederlands Register Vastgoed Taxaties.

   

  Vastgoedadvies voor horeca vastgoed in Zeeland

  Heb je een horecapand en weet je niet goed wat je hier het beste mee kunt doen? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars denkt graag met je mee. We bespreken alle mogelijkheden. Zo kan jouw horecapand wellicht beter als restaurant dienen dan als de huidige disco of is jouw partycentrum eigenlijk beter geschikt als hotel of bedrijfshal. Op basis van onze lokale expertise, actuele kennis en brede netwerk adviseren we je over de beste opties voor jouw horecapand.

  Gerelateerd aanbod

  Bekijk het aanbod in uw buurt Bekijk alles Icon