Sinke Komejan
Wat is mijn woning waard?
Wat is mijn woning waard?
Vraag het kosteloos aan één van onze makelaars.
Direct Aanvragen
Plaats zoekopdracht

Schakel onze deskundige vastgoedspecialisten in!

  Bedrijfsnaam*
  Naam*
  E-mailadres*
  Telefoonnummer*
  Wat voor type vastgoed zoekt u?*
  Wilt u huren of kopen?*
  Opmerking(en)

  Bedrijfshal / logistieke ruimte kopen of huren?

  Zeeland kent een relatief beperkt aanbod in bedrijfshallen en logistieke ruimtes ten opzichte van sommige andere regio’s zoals de Randstad. Dit geldt vooral in de verhuurmarkt. Kenmerkend voor onze regio is namelijk dat veel bedrijven een bedrijfshal of logistieke ruimte speciaal voor hun bedrijf laten bouwen en niet zozeer voor breed algemeen gebruik.

   

  Bedrijfshal / logistieke ruimte kopen of huren

  Door de specifieke omstandigheden waarvoor een bedrijfshal of logistieke ruimte ooit gebouwd is, kan het voor jou als potentiële koper of huurder lastig zijn om een geschikt pand voor jouw bedrijf te vinden. Het aanbod moet maar net passen met jouw wensen en eisen in bijvoorbeeld locatie, oppervlak, hoogte en inpandige kantoorruimte. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars helpt je jouw ideale bedrijfshal of logistieke ruimte te vinden. Dankzij ons grote netwerk en onze lokale expertise kennen we het aanbod als geen ander, regelmatig zelfs voordat het op de markt komt, en vinden we de juiste bedrijfshal of logistieke ruimte voor jouw bedrijf.

   

  Bedrijfshal / logistieke ruimte verkopen of verhuren

  Vraag naar bedrijfshallen en logistieke ruimtes is er genoeg in Zeeland, zowel vanuit regionale hoek als vanuit nationaal en internationaal oogpunt. Vooral koop-panden op prominente locaties zoals de centraal gelegen bedrijventerreinen Arnestein in Middelburg en De Poel in Goes zijn bijzonder gewild.

  Toch kan het soms een aardige uitdaging zijn om de juiste koper of huurder voor jouw specifieke bedrijfshal of logistieke ruimte te vinden. Dat is waar Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars om de hoek komt kijken. Vanuit ons grote (internationale) netwerk kennen we de zoekersmarkt. We weten wat specifieke zoekers belangrijk vinden in zichtbaarheid, bereikbaarheid, groeimogelijkheden, oppervlakte/hoogte van de bedrijfsruimte en de aanwezigheid van leveranciers, samenwerkingspartners en afnemers in de buurt. Bestaat er een match tussen die wensen en wat jij aan bedrijfshal of logistieke ruimte te bieden hebt, dan vinden wij hem.

   

  Bedrijfshal / logistieke ruimte taxeren

  Heb je voor de verzekering of financiering van jouw bedrijfshal of logistieke ruimte een taxatie nodig? Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars voert deze graag voor je uit. Als ervaren en gecertificeerd taxateur voeren we een betrouwbare taxatie uit die door alle verzekeraars en geldverstrekkers wordt geaccepteerd.

   

  Vastgoedadvies

  Heb je een bedrijfshal of logistieke ruimte in je bezit en vraag je je af wat je hier het beste mee kunt doen? Ga dan met ons het gesprek aan. Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars is de kundige strategische sparringpartner die jou op goede, onderbouwde ideeën kan brengen.

  Als Zeeuwse bedrijfsmakelaar zijn we uitzonderlijk goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de regio en de behoefte in de markt. Op basis van deze lokale expertise, aangevuld door ervaring en actuele branchekennis, kunnen we je laten zien wat een goede invulling voor jouw bedrijfshal of logistieke ruimte zou zijn. We verrassen je daarbij met nieuwe inzichten en opties en denken ook breder dan de bestaande bestemming. Is een transformatie mogelijk? Is een splitsing interessant? We adviseren je er graag over.