Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Westerzicht 388

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u in het hart van de comfortabele gezinswijk ‘Westerzicht’ in Vlissingen een keurig bedrijfspand te koop aanbieden. Het bedrijfspand is momenteel in gebruik als fitnesscenter, maar is uitermate geschikt voor uiteenlopende functies vanwege de maatschappelijke bestemming.

Het bedrijfspand is gebouwd in 1988 en in 2002 is de aanbouw aan de voorkant gerealiseerd. Het pand is de laatste jaren netjes onderhouden. Zo is in 2018 de bitumendakbedekking nog vernieuwd. Het object bestaat uit diverse sportzalen, een kantine, heren- en dameskleedkamers met doucheruimtes, een kantoor en buitenterrein. Het geheel is gelegen op een perceel van 1.028 m2 en de bedrijfsoppervlakte bedraagt 574 m2 VVO.

In de huidige situatie is het object ingericht als fitnesscentrum, maar het zou ook uitstekend een andere functie kunnen bekleden. Het object heeft een maatschappelijke bestemming waarin o.a. kantoren en of bedrijven gericht op de welzijn, volksgezondheid, religie en levensbeschouwing, onderwijs, openbare orde en veiligheid, sociale, maatschappelijke en openbare dienstverlening, uitvaart, intramurale zorgverlening en kinderopvang mogelijk zijn.

Het object is gelegen aan de rand van Vlissingen en heeft een uitstekende aansluiting met het centrum van Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg. Daarnaast liggen de Hogeschool Zeeland (HZ), Scalda Vlissingen en het (trein)station van Vlissingen op enkele minuten met de fiets of de auto.

In het kort:
– Westerzicht 388, 4385 BN Vlissingen
– Oppervlakte: 574 m2 VVO, 622 m2 BVO
– Perceel 1.028 m2
– Vraagprijs € 499.000,- k.k.
– Bouwjaar 1988 en aanbouw 2002
– Maatschappelijke bestemming

Locatie:
Het object is gelegen in woonwijk Westerzicht en heeft een uitstekende verbinding naar het centrum en de druk bezochte boulevard. De woonwijk beslaat 37 hectare en hierop zijn in de jaren zeventig ongeveer 800 traditionele eengezinswoningen gebouwd. Een deel van de woningen was huurwoning, een deel koopwoning. In latere jaren is het grootste gedeelte van de huurwoningen verkocht. De huizen zijn bijna allemaal gelegen aan een woonerf met eigen parkeergelegenheid. Enkele huizen liggen aan de rondweg die een snelheidsbeperking kent van maximaal dertig kilometer per uur en die de wijk ontsluit.

Ook de Hoge school Zeeland (HZ University of Applied Sciences) en Scalda Vlissingen liggen op slechts zes autominuten afstand. Er kan gesteld worden dat het object een uitstekende verbinding heeft met de binnenstad van Vlissingen, de scholen en het centrum van Middelburg. De A58 welke Vlissingen met Goes en Bergen op Zoom verbindt, ligt op enkele minuten afstand.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale gemeente : Vlissingen
Sectie : H
Nummer : 1497 + 2855
Totaal grootte percelen : 1.028 m2

Vraagprijs:
€ 499.000,- k.k.

Parkeren:
Parkeren op eigen terrein.

Installaties/ voorzieningen:
– CV-ketel Netfit Ecomline HR verwarming 2004
– CV-ketel Intergas 2004
– Warm water boiler
– Separate boiler voor douches
– Lichtkoepel
– Plafondheater
– Dubbelglas
– Bitumendakbedekking vernieuwd in 2018
– Close-in Boiler keuken 10 liter
– Stroomaansluiting 3x 35A
– Staalconstructie
– Wanden gasbeton en spouwmuren
– Dakisolatie

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket zijn geen bijzonderheden aangetroffen voor deze locatie m.b.t. bodemonderzoek en/of sanering. De locatie betreft een voormalig vliegveld.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Paauwenburg – Groot Lammerenburg’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 5 juli 2018 en heeft de bestemming ‘Maatschappelijk’.

Deze gronden zijn bestemd voor voorzieningen en instellingen, gericht op het aanbieden en uitoefenen van activiteiten met betrekking tot welzijn, volksgezondheid, religie en levensbeschouwing, onderwijs, openbare orde en veiligheid, sociale, maatschappelijke en openbare dienstverlening, uitvaart, intramurale zorgverlening en kinderopvang.

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon