Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Langestraat 6

Oostburg
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een prachtige commerciële ruimte op een steenworpafstand van het centrum van Oostburg.

De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en is maar liefst 575 m2 VVO groot. De frontbreedte is ca. 9 meter en het geheel is gelegen aan de Langestraat 6 te Oostburg. De ruimte is te omschrijven als één grote open ruimte met een entree aan de voorzijde alsook een entree aan de achterzijde van het pand en kent door de diverse parkeervoorzieningen en centrale ligging een uitstekende bereikbaarheid.

Oostburg is een prachtige authentieke vestigingsstad gelegen op Zeeuws Vlaanderen, ca. 30 kilometer van de havenstad Terneuzen en 7 kilometer van de Belgische grens. Oostburg heeft vanwege haar goede voorzieningenniveau een belangrijke streekfunctie in de regio en kent vele bezienswaardigheden zoals o.a. het oorlogsmuseum alsook diverse periodieke activiteiten met als voorbeeld de weekmarkt en diverse plaatselijke concerten in het centrum van Oostburg.

Het pand is praktisch gelegen, in de nabijheid van de Lidl en direct naast de Jumbo, waar een grote openbare parkeerplaats aan de voorzijde is gesitueerd. Aan de achterzijde van het object ligt parkeerplaats ‘Schouwburgstraat’. Op dit terrein zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd alsook diverse openbare parkeerplaatsen welke voor eenieder toegankelijk zijn. Het object is in de huidige situatie zowel aan de voorzijde als achterzijde te betreden en is conform het bestemmingsplan geschikt voor diverse commerciële doeleinden. Een supermarkt, detailhandel, praktijkruimte, sportschool, kantoor of maatschappelijke dienstverlening zijn allen op deze locatie toegestaan.

In het kort:
– Langestraat 6, 4501 BS te Oostburg
– Huurprijs/ vraagprijs zijn op aanvraag beschikbaar
– Totaal 575 m2 VVO
– Gratis parkeren aan de voor en achterzijde
– Frontbreedte ca. 9 meter
– Casco oplevering
– Entree aan zowel de voor als achterzijde.

Locatie:
Oostburg ligt in de gemeente Sluis, gelegen in Zeeland nabij de Belgische grens. Gemeente sluis is met 4.315 inwoners (1 januari 2021) de grootste plaats in deze gemeente. Oostburg is een stad met een rijk verlegen en is gelegen aan de westzijde van Zeeuws Vlaanderen. Oostburg vervult een belangrijke functie binnen de gemeente Sluis. Oostburg, ook wel ‘eenhoornstad’ genoemd, wordt omringd door diverse kleinere dorpen welke allen gebruikmaken van de diverse voorzieningen die stad te bieden heeft. In Oostburg zijn o.a. een school voor voorgezet onderwijs, een theater, een ziekenhuis en diverse winkels en andere amusementsvoorzieningen gevestigd.

Bestemming:
Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Kom Oostburg’. De bestemming is ‘Centrum C9’. Deze gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. kantoren;
c. dienstverlening;
d. maatschappelijke voorzieningen;
e. (lichte) horeca tot en met categorie 1.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Oostburg
Sectie : E
Nummer : 2359
Grootte : 656 m2

Oppervlakte:
575 m2 VVO

Servicekosten.
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurtermijn:
In overleg

Opzegtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles