Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Langestraat 6

Oostburg
Icon
Icon
kamers
€ 2.750,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Een prachtige commerciële ruimte op een steenworpafstand van het centrum van Oostburg.

De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en is maar liefst 575 m2 VVO groot. De frontbreedte is ca. 9 meter en het geheel is gelegen aan de Langestraat 6 te Oostburg. De ruimte is te omschrijven als één grote open ruimte met een entree aan de voorzijde alsook een entree aan de achterzijde van het pand en kent door de diverse parkeervoorzieningen en centrale ligging een uitstekende bereikbaarheid.

Oostburg is een prachtige authentieke vestigingsstad gelegen op Zeeuws Vlaanderen, ca. 30 kilometer van de havenstad Terneuzen en 7 kilometer van de Belgische grens. Oostburg heeft vanwege haar goede voorzieningenniveau een belangrijke streekfunctie in de regio en kent vele bezienswaardigheden zoals o.a. het oorlogsmuseum alsook diverse periodieke activiteiten met als voorbeeld de weekmarkt en diverse plaatselijke concerten in het centrum van Oostburg.

Het pand is praktisch gelegen, in de nabijheid van de Lidl en direct naast de Jumbo, waar een grote openbare parkeerplaats aan de voorzijde is gesitueerd. Aan de achterzijde van het object ligt parkeerplaats ‘Schouwburgstraat’. Op dit terrein zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd alsook diverse openbare parkeerplaatsen welke voor eenieder toegankelijk zijn. Het object is in de huidige situatie zowel aan de voorzijde als achterzijde te betreden en is conform het bestemmingsplan geschikt voor diverse commerciële doeleinden. Een supermarkt, detailhandel, praktijkruimte, sportschool, kantoor of maatschappelijke dienstverlening zijn allen op deze locatie toegestaan.

In het kort:
– Langestraat 6, 4501 BS te Oostburg
– Huurprijs € 2.750,- per maand excl. BTW
– Totaal 575 m2 VVO
– Gratis parkeren aan de voor en achterzijde
– Frontbreedte ca. 9 meter
– Casco oplevering
– Entree aan zowel de voor als achterzijde.

Locatie:
Oostburg ligt in de gemeente Sluis, gelegen in Zeeland nabij de Belgische grens. Gemeente sluis is met 4.315 inwoners (1 januari 2021) de grootste plaats in deze gemeente. Oostburg is een stad met een rijk verlegen en is gelegen aan de westzijde van Zeeuws-Vlaanderen. Oostburg vervult een belangrijke functie binnen de gemeente Sluis. Oostburg, ook wel ‘eenhoornstad’ genoemd, wordt omringd door diverse kleinere dorpen welke allen gebruikmaken van de diverse voorzieningen die stad te bieden heeft. In Oostburg zijn o.a. een school voor voorgezet onderwijs, een theater, een ziekenhuis en diverse winkels en andere amusementsvoorzieningen gevestigd.

Oppervlaktes:
Appartementsindex 1:
Winkelruimte: 575 m2 VVO

Appartementsindex 2:
Woonruimte: 121 m2 GBO
Dakterras: 81 m2

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Oostburg
Sectie: E
Nummer: 4840
Appartementsindex: A1 + A2
Perceel: 656 m2

Kenmerken huurovereenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen

Servicekosten.
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurtermijn:
In overleg

Opzegtermijn:
In overleg

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Kenmerken koopovereenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom, 10% ter grootte van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Fiscaal:
Er is geen sprake van omzetbelasting. De koopsom wordt belast met 10,4% overdrachtsbelasting.

Koopovereenkomst:
Koopovereenkomst op basis van NVM model.

Bodeminformatie:
Bij Nazca4u zijn er diverse bodemonderzoeksgegevens beschikbaar. Het meeste recente rapport: d.d. 15-02-2017 met nummer: 23164025 welke uitgevoerd is door SAGRO Milieu Advies Zeeland B.V. toont aan dat de aangetroffen bodemverontreiniging is afgevoerd, aangevuld en geïsoleerd. De bodem is conform dit rapport voldoende gesaneerd.

Opleveringsniveau:
In afwijking van het standaard NVM model koopovereenkomst, verkoopt de verkoper op basis van het “as is, where is” principe. Hierbij zijn de garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 2.750,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon