Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Walstraat 191

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Winkelcentrum Scheldeplein: het bruisende hart van Vlissingen!

Scheldeplein, gelegen in het centrum van Vlissingen, is dé bestemming voor winkelen en ontspanning. Met zestien winkels, waaronder grote namen zoals Albert Heijn, Blokker, C&A, Bruna en H&M, biedt het winkelcentrum een gevarieerd aanbod voor elke shopper. Het unieke concept van het Scheldeplein plaatst de winkels rondom een centraal plein, waar gezelligheid en levendigheid samenkomen.

De appartementen op de verdiepingen zorgen voor een bruisende mix van winkelen en wonen, terwijl de nabijgelegen parkeergarage met 325 parkeerplaatsen uitstekende bereikbaarheid garandeert. Binnenin het winkelcentrum zijn er nog meer faciliteiten te vinden, zoals de Gall & Gall drankenwinkel, een kapper, boetiekjes en openbare toiletten. Aan de straatzijde van het winkelcentrum bevinden zich onder andere Big Bazar, lunchroom Intermezzo en Bakker Bliek.

Het Scheldeplein vormt het kloppende hart van het kernwinkelgebied van Vlissingen. Samen met de omliggende winkelstraten, waaronder de Walstraat, de Lange Zelke, St. Jacobsstraat en winkelcentrum De Fonteyne, biedt het centrum van Vlissingen een gevarieerd winkelaanbod. Van bekende ketens op het Scheldeplein tot vintage en boetiekwinkeltjes in de St. Jacobsstraat en een deel van de Walstraat, er is voor ieder wat wils.

De gemeente Vlissingen heeft grootse plannen om het Scheldeplein een nieuw gezicht te geven. Na de succesvolle herinrichting van de Lange Zelke in 2022, inclusief nieuwe bestrating, bomen, planten en zitbanken, staat het Scheldeplein als volgende op de lijst. Tegen eind 2024 zullen de werkzaamheden voltooid zijn. De gemeente Vlissingen zal de luifels bij de winkels verwijderen en zorgen voor nieuwe bestrating, waardoor het gebied dezelfde aantrekkelijke uitstraling krijgt als de vernieuwde Lange Zelke en het andere deel van de Walstraat. Deze transformatie zal een kwaliteitsimpuls betekenen voor het winkelgebied.

Met zijn diverse en interessante winkelaanbod, variërend van verschillende merken tot heerlijke food & drinks, biedt het Scheldeplein een levendige winkelervaring. Wij kijken er naar uit om u als huurder te verwelkomen in dit bruisende winkelhart van Vlissingen!

Belangrijkste kenmerken:

– Uitstekende locatie: Scheldeplein is gelegen in het hart van Vlissingen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als toeristen.

– Diversiteit aan winkels: Het winkelcentrum biedt een breed scala aan winkels, variërend van bekende nationale ketens tot unieke lokale boetieks.

– Ruime parkeergelegenheid: Scheldeplein beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten in de directe omgeving.

– Horecavoorzieningen: Naast winkels zijn er ook diverse horecagelegenheden in het winkelcentrum waar klanten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd, een kopje koffie of een verfrissend drankje.

– Evenementen en activiteiten: Op het Scheldeplein worden regelmatig evenementen en activiteiten, zoals markten, modeshows en seizoensgebonden festiviteiten georganiseerd. Dit zorgt voor extra entertainment en trekt meer bezoekers aan.

– Dynamische omgeving: Rondom het winkelcentrum bevinden zich een groot aantal woningen. Bewoners maken dagelijks gebruik van het Scheldeplein. Het plein fungeert als een sociale hub waar mensen samenkomen, genieten van winkelen en gebruikmaken van de diverse voorzieningen.

Beschikbare winkels:
Walstraat 195 : 126 m2 VVO
Walstraat 191 : 138 m2 VVO

Locatie:
Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen – Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Bestemmingsplan:
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’. De bestemming is ‘Centrum – 1’ en is onder andere bestemd voor:

– Detailhandel;
– Publiekgerichte dienstverlening;
– Horeca, categorie 1a;
– Maatschappelijke voorzieningen en instellingen;
– Evenementen.

Binnen het kader van voormelde bestemmingsomschrijving is voorts het volgende gebruik toegestaan:
a. Opslag en verkoop van consumentenvuurwerk is niet toegestaan;
b. Vuurwerkbedrijven, risicovolle inrichtingen en geluidhinderlijke inrichtingen zijn niet toegestaan;
c. Seksinrichtingen zijn niet toegestaan.

Voor een uitgebreide beschrijving van de bestemmingsplanbepalingen verwijzen wij u naar het bestemmingsplan.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Opleveringsniveau: In overleg.

Huurbetaling: De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurder zal zelf zorg dragen voor de levering van de nutsvoorzieningen en water, alsmede de communicatieve diensten.

Zekerheidsstelling: Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur, inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting: Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurindexatie: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Algemeen: Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon