Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Visserijkade 13

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Splinternieuwe bedrijfsunit op een toplocatie!

De bedrijfsunit bestaat uit 215 m2 VVO bedrijfsruimte en een entresolvloer van 55 m2. Op het dak liggen 40 zonnepanelen voor de (terug)levering van elektriciteit. De unit is onder andere voorzien van een automatische overheaddeur, kantoor met keuken en toilet, voorterrein en een vrije hoogte van 7.2 meter.

Dit nieuw en hoogwaardige bedrijfspand is gelegen aan de Visserijkade in Vlissingen. Een maritieme en watergebonden locatie, waar de komende tijd veel staat te gebeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de herinrichting van het stationsgebied of de ontwikkeling van het Scheldekwartier. Alles is er op gericht om het unieke karakter van dit gebied verder te versterken. Een prachtige dynamische plek!

In het kort:
– Visserijkade 13, 4382 ZA Vlissingen
– Bouwjaar 2021
– Perceel 289 m2
– 215 m2 bedrijfsruimte incl. kantoor
– Huurprijs op aanvraag

Locatie:
De unit is gelegen aan de Visserijkade in Vlissingen. Een maritieme en watergebonden locatie. Speciaal aan de locatie is dat de unit aan drie zijdes is omringd door water en de ligging op loopafstand van het NS-station/Stationsplein. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd zoals Oceanwide Expeditions, Multi Engineering, De Vismijn en natuurlijk ’t Smoske. Voorts zijn Hogeschool Zeeland, Scalda, TWZ en DOK41 toonaangevende gebouwen voor dit gebied.

Het gaat goed in Vlissingen. Over 2019 heet de stad een positief resultaat overgehouden van 16.2 miljoen euro. De stad krijgt daarnaast nog eens miljoenen extra ter compensatie van het afblazen van de bouw van de beloofde marinierskazerne. Mede daardoor kan de stad weer investeren in stadsvernieuwende projecten. Langgekoesterde, maar voorheen financieel onbereikbare wensen zijn nu wel mogelijk. Zoals het herinrichten van de Stationsplein en het ontwikkelen van de kenniswerf met een nieuwe studentencampus. Het Stationsgebied moet een nieuwe belangrijke ‘vervoershub’ voor heel Walcheren worden, een aantrekkelijke overstapplaats waar nieuwe innovatieve vervoersmiddelen een plek krijgen, zoals elektrische deelauto’s of duurzame bussen naar de stranden van het hele eiland.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen-Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. En van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

Oplevering:
In overleg.

Afmetingen:
Bedrijfsruimte : 215 m2 VVO
Entresolvloer : 55 m2 VVO
Vrije hoogte : 7,2 m

Bouwjaar:
2021

Specificaties:
– Automatische overheaddeur 5×6 m
– LED verlichting
– 40 zonnepanelen
– Kantine met keukenblok
– Toilet
– Lichtstraat
– Loopdeur
– Mechanische ventilatie
– Infrarood verwarming
– Elektrische heater
– Close-in boiler

Beheersvereniging:
Het doel van de vereniging is het bevorderen en onderhouden van contact, beraad en samenwerking tussen de leden onderling, onder meer voor zover het belangen betreft van het bedrijfsverzamelgebouw en het onderhouden van het bedrijfsverzamelgebouw voor wat betreft de gemeenschappelijke gedeelten.
Op dit moment is er geen periode bijdrage. Eventuele uitgaven worden op dit moment één op één doorbelast. Zo is er bijvoorbeeld onlangs meeuwen afschrikapparatuur geïnstalleerd. Deze kosten worden evenredig verdeeld over de verschillende eigenaren. Tevens wordt de opstalverzekering collectief geregeld.

Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘Binnenhavens’ dat onherroepelijk is vastgesteld en heeft de bestemming ‘Gemend -2’ met de functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 3.2’. Deze gronden zijn bestemd voor kade of havengebonden bedrijven, alsmede voor bedrijven, die overwegend diensten verlenen voor kade- en havengebonden bedrijven, voor zover deze voorkomen in ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Vlissingen
Sectie : C
Nummer : 2686
Grootte : 289 m2 (voorlopig)

In de akte van levering is ten aanzien van het gebruik het volgende opgenomen:
1. Het verkochte is bestemd voor het (doen) vestigen van bedrijven voor industriële/maritieme dienstverlening, met name gericht op de visserij.

2. Het is de koper alleen toegestaan om het gekochte door te verkopen als bestemming en gebruiksmogelijkheden zoals die in voorgaande zijn vastgelegd, als kettingbeding aan de volgende koper op te leggen. De gemeente dient hiervan vooraf schriftelijke mededeling te krijgen van de huidige koper.

Servicekosten:
Geen servicekosten.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal volgens het model ROZ worden opgesteld.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het object te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon