Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vierstraat 28

Yerseke
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever twee kantoorruimtes in de oude burgemeesters woning in Yerseke te huur aanbieden.

In het statige pand, welke is gelegen aan de dijk in Yerseke, zijn op de 1e verdieping, 2 van de 4 kantoorruimtes ter beschikking gesteld voor een of meerdere enthousiaste huurder(s).

Kantoor 1: VERHUURD
Kantoor 2: ca. 24 m2 VVO
Kantoor 3: ca. 30 m2 VVO (incl. archief)
Kantoor 4: VERHUURD

De kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf 20 m2 VVO en verkeren in nette staat van onderhoud. Diverse grote raampartijen voorzien de ruimtes van een natuurlijke lichtinval. Twee kantoorruimtes beschikken over een toegangsdeur naar het dakterras. De overige kantoorkamers zijn voorzien van een eigen berging/archief ruimte. In overleg is er op de 2e verdieping archiefruimte bij te huren.

Op het eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen ter beschikking gesteld. Er kan ook gratis geparkeerd worden in de directe omgeving.

In het kort:
– Vierstraat 28, 4401 EA Yerseke
– Kantoorruimte op de 1e verdieping beschikbaar vanaf 20 m2 VVO
– Huurprijs op aanvraag
– Parkeren op eigen terrein
– Energielabel A, geldig tot en met 22-09-2033

Voorzieningen:
– Verlaagd systeemplafond met geïntegreerde TL- verlichtingsarmaturen;
– Eigen toiletgroep met pantry per verdieping;
– Verwarming middels radiatoren;
– Gestoffeerd (gordijnen en tapijt);
– Alarminstallatie;
– Brandblusser;
– Eigen dakterras.

Huurprijs:
De huurprijs wordt berekend op basis van de netto m2’s en het aandeel in de algemene ruimtes.

Servicekosten:
De servicekosten worden berekend op basis van de netto m2’s

Bereikbaarheid:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

Het object ligt nabij de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vindt er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het treinstation Kruiningen-Yerseke rijden.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ dat deels onherroepelijk is in werking is op 27-01-2015 en heeft de bestemming ‘Kantoor’.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Omzetbelasting:
Omdat verhuurder geen BTW- plichtige partij betreft, wenst de verhuurder BTW- vrije verhuur overeen te komen.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Heeft u interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 p/mnd

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles