Sinke Komejan
Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Vierstraat 28

Yerseke
kamers
€ 1.355,- Per maand
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

Karakteristieke kantoorvilla in het centrum van Yerseke.

Dit kantoorpand is de voormalige woning van de burgemeester en heeft een koninklijke uitstraling. Op de 1e verdieping is momenteel ca. 123 m2 VVO kantoorruimte beschikbaar. De 1e verdieping is verdeeld in vier kantoorkamers, een keukenopstelling en toiletvoorziening.

De vier kantoorkamers verkeren in een nette staat van onderhoud. De grote raampartijen voorzien de ruimtes van een natuurlijke lichtinval. De oppervlaktes van de kamers variëren van ca. 20 m2 tot 25 m2 VVO. Twee kantoorruimtes beschikken over een toegangsdeur naar het dakterras. De overige kantoorkamers zijn voorzien van een eigen berging/archief ruimte. In overleg is er op de 2e verdieping archiefruimte beschikbaar. Op eigen terrein zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar welke zijn inbegrepen in de huurprijs.

In het kort:
– Vierstraat 28, 4401 EA Yerseke
– Kantoorruimte op de 1e verdieping
– Oppervlakte ca. 123 m2 VVO
– Huurprijs € 1.355,- excl. BTW per maand
– Parkeren op eigen terrein

Voorzieningen:
– Verlaagd systeemplafond met geïntegreerde TL- verlichtingsarmaturen;
– Eigen toiletgroep met pantry per verdieping;
– Verwarming middels radiatoren;
– Gestoffeerd (gordijnen en tapijt);
– Alarminstallatie;
– Brandblusser;
– Eigen dakterras.

Parkeren:
Parkeren op eigen terrein.

Huurprijs:
Huurprijs 1e verdieping: € 1.355,- excl. BTW

Energiekosten:
Voor verbruik gas, water en elektra € 50,- excl. BTW per maand .

Internet en schoonmaak:
Internet abonnement en schoonmaak eigen verdieping op naam en rekening van huurder.

Bereikbaarheid:
Yerseke is een dorp gelegen aan de Oosterschelde in de gemeente Reimerswaal. Het dorp heeft ongeveer 6.970 inwoners en staat vooral bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Er komen wekelijks vele toeristen naar Yerseke voor rondleidingen over de oesterputten, de jachthavens en het eten van de visspecialiteiten in één van de vele restaurants.

Het object ligt nabij de dorpskern van Yerseke. Hier bevinden zich diverse voorzieningen waaronder een ambachtelijke bakker, de supermarkt, slager, bloemenzaak, diverse restaurants en cafés, tal van leuke winkels en het Oosterschelde Museum. Elke vrijdag vind er een weekmarkt plaats op het Kerkplein en de Paardenmarkt. Parkeren is gratis in Yerseke.

Yerseke is gelegen nabij de Rijksweg A58 en wordt bereikt via de provinciale wegen N670 en N673. Er is een busverbinding waar dagelijks bussen naar Goes en naar het trein station Kruiningen-Yerseke rijden.

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Bestemming:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘Yerseke’ dat deels onherroepelijk is in werking is op 27-01-2015 en heeft de bestemming ‘Kantoor’.

Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
In overleg

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 1.355,- Per maand
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € 0 p/mnd

Plattegronden

Video

Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles
Beschikbaar
Pottenbakkerssingel 11 0ong
Middelburg
€ 2.708,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Gentsestraat 2
Hulst
€ 1.850,- Per maand
Winkelruimte
Beschikbaar
Buitenruststraat 20
Middelburg
€ 135,- per m² per jaar
Kantoorruimte
Beschikbaar
Camperveer 4
Kamperland
€ 649.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Voltaweg 13E
Middelburg
€ 1.250,- Per maand
Bedrijfsruimte
Beschikbaar
Strandweg 19
Burgh-haamstede
€ 2.000.000,- k.k.
Leisure
Beschikbaar
Langeviele 24
Middelburg
€ 1.650,- Per maand
Winkelruimte
Benieuwd naar al ons bedrijfsaanbod?
Sinke Komejan heeft bedrijfsaanbod in heel Zeeland. Van bedrijfsunit tot winkelpand. Ons kantoor in Middelburg staat voor u klaar.

Bekijk al het aanbod