Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Uijterschootweg 22

Middelburg
Icon
Icon
kamers
€ 1.550.000,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag u namens haar opdrachtgever dit omvangrijke bedrijfspand te koop aanbieden.

Een vrijstaand bedrijfspand, bestaande uit een showroom, bedrijfshal en kantoor, met een ruim buitenterrein. Het pand heeft een totale oppervlakte van 1.430 m² op de begane grond en is gelegen op een perceel van 5.240 m². De showroom en bedrijfshal hebben een uitzonderlijke hoogte van 9,0 meter tot aan de bovenzijde van het spant. Dit zeer degelijke gebouw heeft een zeer hoge vloerbelasting van 5.000 kg/m². Het bestemmingsplan biedt ruimte voor bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 4.1. Dankzij de prachtige ligging aan het Arnekanaal zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven die transport of andere activiteiten via het water uitvoeren.

De verkoper staat open voor verder overleg als u interesse heeft in het kopen van uitsluitend het voorste deel van het object.. Deze hal meet totaal groot ca. 1.100 m2 en beschikt dan over een ruim voorterrein met afsluitbaar hekwerk gelegen op een perceel groot ca. 2.200 m2. Zie bijgevoegde situatietekening voor de verdeling. De juridische en bouwkundige splitsing van het te verkopen deel kan op aanvraag plaatsvinden, waarbij de voorwaarden nader overeen te komen zijn.

In het kort:
– Uijterschootweg 22, 4338 PN Middelburg
– Koopsom € 1.550.000,- k.k.
– Totale oppervlakte begane grond ca. 1.430 m2 BVO
– Perceel 5.240 m2
– Bestemming t/m categorie 4.1
– Deelverkoop voorste bedrijfshal ca. 1.100 m2 bespreekbaar
– Bouwjaar 1999 en 2007
– Energielabel in aanvraag

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het complex te bezichtigen. Voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor. Per mail bedrijfsmakelaars@sinke.nl en via telefoon 0118-620062.

Koopsom:
€ 1.550.000,- k.k.
De kosten die gemoeid gaan met de verwerving van het pand zijn voor rekening van de koper. Hieronder vallen onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten en evt. hypotheekkosten.

Kadastrale informatie:
Gemeente : Middelburg
Sectie : M
Nummer : 574
Grootte : 5.240 m2
Publiekrechtelijke beperkingen: Er zijn geen beperkingen bekend

Afmetingen:
Begane grond:
Bedrijfshal 1 (voorzijde) : 660 m2 BVO waarvan 50 m2 kantoor
Bedrijfshal 2 (midden) : 440 m2 BVO
Totaal groot : 1.100 m2 BVO
De hoogte bedraagt 9,3 meter tot bovenzijde spant voor bedrijfsruimte 1 en 2;
Bedrijfshal 3 (achterzijde) : 330 m2 BVO
De hoogte bedraagt 9 meter onder de balk voor bedrijfsruimte 3.

Verdiepingen:
Entresolvloer (bedrijfshal 1) : 95 m2 BVO
Kantoor (bedrijfshal 1) : 70 m2 BVO
Entresolvloer (bedrijfshal 2) : 50 m2 BVO

Locatie:
Arnestein is één van de grootste bedrijventerreinen in Middelburg en heeft een oppervlakte van 132 hectare. De ligging op het bedrijventerrein Arnestein is goed te noemen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd, met name industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen. De autoweg N-57 heeft een directe verbinding vanuit Middelburg richting Zierikzee- Rotterdam. Deze autoweg staat ter hoogte van Middelburg in directe verbinding met de autosnelweg A58 richting Bergen op Zoom- Breda alsmede de aansluiting op de Westerscheldetunnel richting Terneuzen- Gent-Sluis. Het NS – station is op 1,8 kilometer afstand gelegen. Het kanaal door Walcheren is gelegen op 1 kilometer. Schepen tot een diepgang van 5 meter kunnen hier afmeren aan een openbare kade.
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Middelburg telt een grote verscheidenheid aan bedrijventerreinen. Van industriële terreinen als Arnestein tot Mortiere en Ramsburg. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen.

Bouwmaterialen en constructie:
Het geheel is in delen gebouwd. De bouwvergunning is afgegeven in 1999 waarna de bouw is aangevangen. Het geheel is naar waarschijnlijkheid in gebruik genomen in 2000. In 2007 is de voorgevel (pui met dubbelglas) gerealiseerd en is de achterste loods aangebouwd. In 2007 zijn de bedrijfshallen geïsoleerd van binnenuit.

Ruwbouw:
– Fundering is onderheid;
– Betonvloer draagkracht ca. 5.000 kg /m2;
– Staalconstructie;
– Gevels geprofileerde staalplaten (geïsoleerd van binnenuit in 2007);
– Gevelopeningen zijn bezet met houten kozijnen en dubbelglas;
– Zadeldakconstructie bedekt met geprofileerde staalplaten (bedrijfsruimte 1 en 2);
– Lessenaarsdak (bedrijfsruimte 3 – ongeïsoleerd).

Afbouw:
– Bedrijfsruimte 1 tapijttegels;
– Kantoor verdieping pvc/laminaat;
– Kantoor plafonds zijn gestuct.

Installaties/voorzieningen:
– Nutsaansluitingen;
– Meterkast (3×50 ampère);
– Mechanische ventilatie;
– Nefit Ecomline (bouwjaar 2021);
– Pantry met vaatwasser, afzuigkap;
– LED TL verlichting en LED spots;
– 3x overheaddeur (5×5);
– 1x overheaddeur klein;
– 1x openslaande deur t.p.v. bedrijfsruimte 4;
– Camerabewaking;
– Gevelverlichting.

Overige informatie:
– De voorgevel is voorzien van een luifel met daaronder een vijver;
– Het terrein is in zijn geheel omsloten door een stalen hekwerk en een rolpoort;

Het omgevingsplan:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen Arnestein’. De bestemming is ‘Bedrijventerrein’ met de functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’. De maximale bouwhoogte is 20 m.
Specifieke gebruiksregels:
– kantoren behorende bij het bedrijf met een vloeroppervlak van meer dan 50% van het totale bedrijfsvloeroppervlak zijn niet toegestaan.
– opslag van goederen met een totale stapelhoogte van meer dan 20 m is niet toegestaan.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

Zakelijke lasten 2024:
Rioolheffing : € 156,86
Onroerend zaakbelasting : € 2.784,28

Bodeminformatie:
In 1998 is er een verkennend en oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd door SGS. Hieruit is gebleken dat de bovengrond slechts licht tot matig is verontreinigd. Er is zwak tot sterk puinhoudend materiaal aangetroffen met overschrijdende concentraties van PAK-totaal, koper, lood en kwik. Omdat het lichte verontreiniging betreft is er geen nader onderzoek aangeraden. De grond is geschikt bevonden voor het huidige gebruik.

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. U kunt hiervoor contact met ons kantoor opnemen op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:

Koopovereenkomst:
De koop en verkoop van het onderhavige object geschiedt op basis van het principe “as is, where is”, in verband waarmee de huidige fiscale, bouwkundige, juridische, huurrechtelijke, publiekrechtelijke, milieukundige, technische en feitelijke toestand van het object in alle opzichten door Koper wordt aanvaard, evenals alle zichtbare en onzichtbare gebreken, en wordt vastgelegd in een koopovereenkomst overeenkomstig het NVM model.

Projectnotaris:
Sauer en Oonk te Vlissingen.

Fiscaal:
De overdrachtsbelasting bij zakelijke doeleinden bedraagt 10,4% overdrachtsbelasting.
De overdrachtsbelasting komt voor rekening van koper en de grondslag voor de overdrachtsbelasting kan worden verminderd als bedoeld in artikel 13 van de Wet op Belastingen van Rechtsverkeer (6 maanden termijn). In dit geval zal koper aan verkoper uitkeren het verschil tussen het bedrag dat aan overdrachtsbelasting zou zijn verschuldigd zonder bovenbedoelde vermindering en het werkelijk aan overdrachtsbelasting verschuldigde bedrag. Het bedrag dat koper aan verkoper uitkeert, wordt verminderd met een zodanig bedrag dat het totaal van het bedrag dat koper aan overdrachtsbelasting betaalt en het bedrag dat koper ingevolge dit artikellid aan verkoper betaalt, gelijk is aan het bedrag dat koper aan overdrachtsbelasting zou betalen indien artikel 13 van de Wet op Belastingen van Rechtsverkeer niet van toepassing zou zijn.

Zekerheidsstelling:
Ter garantie dient een waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom gestort te worden op de rekening van de notaris of afgegeven te worden als bankgarantie, uiterlijk 14 dagen na volledige ondertekening van de koopovereenkomst.

Goedkeuring eigenaren:
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 1.550.000,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon