Plaats zoekopdracht
Terug naar overzicht

Stationsplein 21

Goes
kamers
Heeft u interesse? Maak een vrijblijvende afspraak

Omschrijving

DE KOPLOPER, EEN VERNIEUWEND KANTOORCONCEPT!

Het voormalig belastingkantoor in Goes is getransformeerd naar een bruisend en sfeervol kantoorconcept voor de Zeeuwse markt: De Koploper biedt aan een breed scala van gevestigde en startende ondernemers een thuisbasis, een inspirerend kantoorverzamelgebouw met gemeenschappelijk gebruik van vergaderfaciliteiten en flexplekken. Concrete cases wijzen uit dat 25-40% minder ruimte hoeft te worden gehuurd dan normaliter het geval, omdat bijvoorbeeld algemene ruimtes en de entree worden gedeeld met anderen. Daarbij is De Koploper een ontmoetingsplaats voor verkenning van onderlinge samenwerking en verbinding, biedt diverse services aan ter ontzorging van de ondernemers en geeft invulling aan een programma voor thema’s als: duurzaamheid, circulariteit en vitaliteit.

Op het dak van De Koploper wordt een prachtige opbouw met Penthouseoffices gerealiseerd. Deze instapklare kantoren zijn gesitueerd op de tweede en derde verdieping, waardoor een mooi uitzicht gegarandeerd is. De kantoren zijn zowel met de trap als met de lift bereikbaar.

De Koploper in het kort:
– 4-laags kantoorverzamelgebouw van in totaal 6.200 m²;
– gelegen aan het plein naast het NS-station;
– eigen parkeergelegenheid (tegen betaling) met totaal 190 parkeerplaatsen;
– kantoorruimte van 20 m² tot 440 m²;
– ruime en gastvrije entree met receptie;
– Luncherie De Koploper, bedrijfsrestaurant inclusief dakterras;
– centrale verkeersruimtes met koffie/thee voorzieningen, toiletgroepen en trappenhuis met
lift;
– extra vides;
– vergaderzalen en flexwerkplekken voor gemeenschappelijk gebruik;
– afhaalbalie voor post en pakketten;
– tal van aanvullende services, waaronder office management.

Informatie over het huren van een kantoorruimte, flexwerkplek en/of vergaderruimte kunt u vinden op de website www.dekoploper.com.

Bent u op zoek naar een flexplek, heeft u kantoorruimte nodig, of wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen De Koploper? Laat het ons weten!

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Plattegronden

Media

Weergave:
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles