Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Spuistraat 88

Vlissingen
Icon
Icon
kamers
€ 99,- per m² per jaar
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen om namens de eigenaar deze multifunctionele commerciële ruimte in het centrum van Vlissingen aan te bieden.

Het betreft een commerciële ruimte van circa 210 m2 VVO groot, gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Vlissingen. Het ruime bestemmingsplan biedt diverse mogelijkheden, waaronder detailhandel, maatschappelijke doeleinden, dienstverlening, horeca, kantoor, cultuur en ontspanning. Met een frontbreedte van 10 meter en een fraaie pui, trekt het pand direct de aandacht.

Gunstig gelegen nabij de parkeergarage de Fonteyne, waar onder andere de Action is gevestigd, is het pand goed bereikbaar voor zowel bezoekers als potentiële klanten. Bovendien wordt de locatie op vrijdag verlevendigd door de wekelijkse markt, waar meer dan 30 kramen en marktwagens te vinden zijn, pal voor de deur.
De eigenaar staat open voor verdere besprekingen over het gewenste opleveringsniveau en de contractduur. Graag nodigen wij u uit om hierover in gesprek te gaan.

IN HET KORT:
– Spuistraat 88, 4381 HT in Vlissingen
– Oppervlakte ca. 210 m² VVO
– Huurprijs € 99,- per m² per jaar excl. BTW
– Bestemming o.a. detailhandel, maatschappelijk, horeca, kantoor en dienstverlening
– Beschikbaarheid in overleg
– Energielabel B

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, email bedrijfsmakelaars@sinke.nl of telefoon 0118-620062.

LOCATIE:
Het gaat goed in Vlissingen. Vlissingen is momenteel volop in ontwikkeling en wordt eigenlijk alleen maar mooier! Een noemenswaardige ontwikkeling is het op loopafstand van het centrum gelegen Scheldekwartier. Wat eens een scheepswerf was, vormt zich om tot een levendig stadsdeel welke ruimte biedt voor wonen, recreatie, toerisme, school en zorg.

Vlissingen heeft 44.600 inwoners en is een maritieme gemeente, gelegen aan de monding van de Westerschelde in de Noordzee. Grote schepen varen dagelijks vlak langs de boulevards. Op enige afstand van de stad bevindt zich het bedrijven- en havengebied Vlissingen – Terneuzen, een van de grootste havens van Nederland. Het is een belangrijke doorvoerhaven voor fruit, met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in de op- en overslag en het verwerken van fruit. Deze zijn van groot belang voor de Zeeuwse economie. Vlissingen biedt alle gewenste voorzieningen. Denk daarbij aan een station, ziekenhuis en onderwijs- en winkelvoorzieningen. Bovenal ligt Vlissingen aan de kust op loopafstand van natuur- en bosgebied, winkelcentrum, boulevard en het strand.

HUURPRIJS:
€ 99,- per m2 per jaar VVO excl. BTW

BESTEMMINGSPLAN:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Binnenstad – Eiland’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 26-06-2012 en heeft bestemming ‘Gemengd’. Conform dit bestemmingsplan kan het pand gebruikt worden voor onder andere de volgende bestemmingen:

– dienstverlening;
– cultuur en ontspanning;
– detailhandel;
– maatschappelijke voorzieningen;
– kantoor;
– horeca, categorieën 1a, 1b en 1c.

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn.
Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

OPPERVLAKTES:
Begane grond : ca. 210 m2 VVO
De oppervlaktes zijn ingemeten conform de NEN2580. U wordt uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het object op juistheid te controleren. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

PARKEREN:
In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaling of met een vergunning.
ENERGIELABEL:
Energielabel B, geldig t/m 19 juni 2030.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Vlissingen
Sectie : E
Nummer : 2552 (ged.)

OPLEVERING:
In casco staat en datum in overleg.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
INGEVAL U VERDERE INTERESSE HEEFT EN ER UITEINDELIJK EEN OVEREENKOMST TOT STAND KOMT, GELDEN DE VOLGENDE BEPALINGEN:

SERVICEKOSTEN:
Leveringen en diensten nader te bepalen en kosten op basis van werkelijk verbruikt.

OMZETBELASTING:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

HUURBETALING:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal of per maand.

HUURTERMIJN:
In overleg.

HUUROVEREENKOMST:
De huurovereenkomst zal volgens model ROZ 290 of 230a en de algemene bepalingen worden opgesteld.

HUURINDEXATIE:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Huurprijs
    € 99,- per m² per jaar
  • Status
    Beschikbaar
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon