Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Schuttershof 21

Goes
Icon
Icon
kamers
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars mag namens haar opdrachtgever dit representatieve winkelpand aan de Schuttershof 21 in Goes te huur aanbieden.

Dit bijzondere winkelpand fungeert al sinds 2017 als winkelruimte t.b.v. bloemstyling en woondecoratie, maar is na een lange huurperiode weer beschikbaar voor een nieuwe enthousiaste ondernemer. Het pand is gelegen aan een herkenbaar plein met een doorloop naar de Kreukelmarkt en het kernwinkelgebied. Beide zijn op slechts 1 minuut afstand gelegen. In de directe omgeving van het Schuttershof zijn o.a. Action, Prijsmepper, MS mode, FunkyHair, Snackpoint en juwelier ‘Jewel’ gevestigd.

De winkelruimte beschikt over een frontbreedte van 6 meter en is in huidige situatie onderverdeeld in ca. 66 m2 VVO- winkelruimte en 14 m2 VVO personeel/opslagruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een met een hekwerk afgesloten buitenterrein welke ruimte biedt voor o.a. fietsen en containers. Deze met naastgelegen ondernemers gedeelde buitenruimte is zowel vanaf de winkelruimte als vanaf een straatzijde te betreden.  

Conform bestemmingsplan leent de winkel zich uitstekend uit voor o.a. een kapperszaak, kledingwinkel of een bijvoorbeeld een delicatessenzaak.
 
In het kort:
-              Schuttershof 21, 4461DZ Goes
-              80 m2 VVO begane grond
-              Huurprijs € 950,- excl. BTW per maand
-              Kosten nutsvoorziening op naam van huurder
-              Opleverniveau casco
–              Aanvaarding in overleg
–              Energielabel: C
 
Locatie:
Goes telt ruim 37.000 inwoners. Goes is erg in trek, niet alleen onder de Zeeuwse bevolking maar ook bij de ondernemers. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe en grote ondernemers in Goes neergestreken. Ook wordt er in Goes veel nieuwbouw gerealiseerd. De laatste jaren is de bevolking in Goes met maar liefst 12% gestegen. Goes heeft een levendige binnenstad met veel restaurantjes en grote diversiteit aan winkels. Goes is eenvoudig te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

Vaak wordt er gebruik gemaakt van de parkeermogelijkheden op zowel de West als de Oostwal. Daarnaast is parkeren nabij het station ook een mogelijkheid. Het station ligt op slechts 5 minuten afstand vanaf het centrum en is zelfs te voet uitstekend bereikbaar. Goes ligt nabij de A58 welke Vlissingen met Bergen op Zoom verbindt.

Tot slot heeft ook heeft Goes een perfecte verbinding met de N256 welke u naar Zierikzee brengt. A4 (Antwerpen) erg eenvoudig te bereiken. De steden Antwerpen, Breda en Rotterdam liggen allen binnen handbereik.
 
Opleveringsniveau:
In casco staat
 
Oppervlaktes:
Winkelruimte: ca. 66 m2 VVO
Personeelsruimte: ca. 14 m2 VVO
 
Het bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan voorziet in een gebruik t.b.v. winkel-kantoorfunctie gericht op detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke sector.

De specificatie van het vigerende bestemmingsplan luidt als volgt;
Het geheel is conform het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ vastgesteld op d.d. 28 juli 2022 bestemd als ‘Centrum – 2’. De voor ‘Centrum – 2’ aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere:
-              detailhandel;
-              dienstverlening;
-              maatschappelijke activiteiten;
 
Energielabel:
Het object beschikt over energielabel C
 
Kenmerken overeenkomst:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen:
 
Servicekosten:
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.
 
Huurbetaling:
De huurpenningen dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.
 
Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model.
 
Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW.
 
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Omzetbelasting:
Verhuurder opteert voor Btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de Btw-belaste huur.
 
Huurtermijn:
In overleg.
 
Aanvaarding:
Per direct
 
Opzegtermijn:
In overleg.
 
Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.
 
Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Status
    Verhuurd
  • Aanvaarding/servicekosten
    € p/mnd

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon