Whatsapp
Plaats zoekopdracht
IconTerug naar overzicht

Schimmelpenninckstraat 1

Kloetinge
Icon
Icon
kamers
€ 189.500,- k.k.
Heeft u interesse? Maak een Iconvrijblijvende afspraak

Omschrijving

Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars heeft het genoegen namens haar opdrachtgever dit veelzijdige bedrijfspand te koop aan te bieden.

Het pand wordt momenteel gebruikt door een cateringbedrijf en komt beschikbaar vanwege een bedrijfsverhuizing. Het gebouw is momenteel bestemd voor horecadoeleinden. Het bestemmingsplan biedt tevens ruimte om de verdiepingen te gebruiken als woning. Om het geheel als woning te gebruiken moet eerst een conceptverzoek omgevingsvergunning worden ingediend bij de gemeente Goes.

Het pand is in 2005/2006 volledig gerenoveerd en de laatste jaren uitstekend onderhouden. Het gehele pand is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en beschikt over een Intergas cv-ketel uit het jaar 2022. De huidige elektriciteit aansluitwaarde bedraagt 3×25 ampère. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een tuin van circa 50 m², terwijl aan de zijkant van het pand een brandgang toegang biedt tot de straat (vrij-achterom). De begane grond heeft een totale oppervlakte van 95 m² VVO.

IN HET KORT:
– Schimmelpenninckstraat 1, 4481 AG te Kloetinge
– Bedrijfspand, momenteel in gebruik bij een cateringbedrijf
– Oppervlakte begane grond 95 m² VVO
– Perceel 220 m²
– Vraagprijs € 189.500- k.k.
– Overname inventaris is bespreekbaar
– Bouwjaar 1974, verbouwing 2005/2006

BEZICHTIGINGEN:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om het pand te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars, e-mail of telefoon 0118-620062.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente : Kloetinge
Sectie : A
Nummer : 2827
Opp. : 220 m²

VRAAGPRIJS:
€ 189.500,- k.k.

De kosten die gemoeid gaan met de verwerving van het pand zijn voor rekening van de koper. Hieronder vallen onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten en evt. hypotheekkosten

INDELING:
Entree aan de voorzijde met tussenportaal, vervolgens keuken, koelcel, gang naar toilet, kantoor, afwasruimte, opslag en tuin.

OPPERVLAKTE:
Begane grond : ca. 98 m² V.V.O.
Zolder : ca. 16 m² BVO

De vierkante meters zijn bepaald aan de hand van meting ter plaatse. Er is geen meetcertificaat aanwezig. De vierkante meters zijn indicatief en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

VOORZIENINGEN:

Het geheel beschikt onder andere over de volgende voorzieningen:

– Elektra aansluiting 3×35 ampère
– Hang toilet met fonteintje
– Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Koelcel 3,20 x 2,55 m
– Vloeistofdichte vloer
– Vetput
– CV installatie Intergas CW36 2022 met radiatoren
– Kantoor met lichtkoepel

BESTEMMING:
Het pand ligt binnen het bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Kloetinge’ dat onherroepelijk is vastgesteld op 18 juli 2019 en heeft de bestemming ‘Horeca’. Conform dit
bestemmingsplan is het geheel bestemd voor:

– horecabedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1 en 2 van de Staat van Horeca-activiteiten;

– de huisvesting van personen in een woning;

– aan huis gebonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten;

Met ingang van 1 januari 2024 is de Omgevingswet van kracht. De verstrekte informatie is gebaseerd op Ruimtelijkeplannen.nl, maar deze website bevat mogelijk niet alle relevante gegevens en kan verouderd zijn. Wij raden u aan gebruik te maken van het Omgevingsloket. Daar kunt u alle digitale informatie vinden met betrekking tot de fysieke leefomgeving, inclusief alle actuele regelgeving.

KENMERKEN OVEREENKOMST:
Ingeval u verdere interesse heeft en er uiteindelijk een overeenkomst tot stand komt, gelden de volgende bepalingen.

KOOPOVEREENKOMST:
Op basis van NVM model.

FISCAAL:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal tevens belast worden met 10,4% overdrachtsbelasting.

OPLEVERING:
Opleveringsdatum-en niveau in overleg.

ZEKERHEIDSTELLING:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na het ondertekenen van de
koopovereenkomst.

STAAT VAN OPLEVERING:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe, waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het “as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

ALGEMEEN:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Lees de volledige omschrijving Verberg de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht
  • Vraagprijs
    € 189.500,- k.k.
  • Status
    Beschikbaar

Plattegronden

Plattegrond

Media

Weergave:
Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media Media
Aangeboden door vestiging Bedrijfsmakelaars
Waar kunnen we je mee helpen?
Onze specialisten van vestiging Bedrijfsmakelaars staan graag voor u klaar! Liever direct contact? Bel of mail ons dan via: 0118 620 062 bedrijfsmakelaars@sinke.nl

Actuele aanbod

Bekijk alle objecten Bekijk alles Icon